Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






„Patrick Petre, cel mai talentat jucător pe care l-am văzut în ultimii 10 ani”













Patrick Petre (23 de ani), fiul lui Florentin Petre, a fost până nu demult marea speranță a lui Dinamo. A crescut la juniorii „câinilor” și, la fel ca în cazul lui Ianis Hagi, a purtat pe umeri povara de a fi copilul unui fost jucător important.  




Lider la grupele de copii juniori ale „câinilor”, Patrick Petre a făcut rapid pasul spre echipa mare. Pe 7 noiembrie 2014, la doar 17 ani, pletosul adolescent Petre înscria primul său gol în Liga 1, într-un Dinamo - Viitorul 2-3. Câțiva ani mai târziu, în 2017, marca împotriva FCSB-ului, într-o semifinală de Cupa Ligii. Reușită care, până acum, a rămas punctul culminant al carierei lui Petre junior. 

Moștenirea numelui pe care-l poartă nu i-a adus însă doar privilegii. Aflat mai mereu în atenția presei, Patrick Petre a fost protagonist în câteva escapade care l-au îndepărtat treptat de Dinamo și care i-au deraiat o carieră ce se anunța promițătoare. Acum, mijlocașul evoluează în Liga 3, la Dacia Unirea Brăila, chiar echipa antrenată de tatăl său. 

Cristi Bobar: „Mai rar vedeai asemenea țâșniri cu mingea la picior”
Departe de prim-planul fotbalului românesc, departe chiar și de București, numele lui Patrick Petre generează în continuare atenție. Invitat la GSP Live, Cristi Bobar, fost director sportiv la Dinamo și un nume care s-a intersectat cu Patrick în „Ștefan cel Mare”, a vorbit despre cauzele care au dus la prăbușirea carierei încă tânărului fotbalist. 



„Eu îl știu foarte bine pe Patrick. Îl luam și îl duceam cu mașina de la Vitan la Săftica. În acel moment, Flavius Stoican tocmai îl luase la echipa mare. Mai rar vedeai asemenea țâșniri cu mingea la picior la acea vârstă. 

Este foarte simplu ce s-a întâmplat cu el: viața nesportivă! Toate aceste lucruri l-au tras în jos. La ce face cu mingea, cred că și astăzi e printre cei mai tehnici jucători din țară, dar în momentul de față antrenorii și conducătorii și-au pierdut puțin încrederea în el din cauza acestei vieți extrasportive. 

Nu e târziu să-și revină, dar să nu fie prea târziu când își va da seama că a făcut niște greșeli. E foarte greu dacă nu ai o viață extrasportivă echilibrată. Dacă în timpul săptămânii nu te pregătești, nu ai nicio șansă. Poți să păcălești o lună, două, dar e o păcăleală”, a spus Cristi Bobar, la GSP Live. 

4 goluri
în 25 de meciuri a reușit Patrick Petre pentru Dinamo, în toate competițiile

5 echipe
și-a trecut Patrick Petre în CV: Dinamo, Sepsi, Poli Iași, Farul și Dacia Unirea Brăila

„Patrick Petre, cel mai talentat jucător pe care l-am văzut în ultimii 10 ani”
Invitat la GSP Live în luna februarie, Gabi Răduță, șeful Academiei Dinamo, mărturisea că Patrick Petre a fost cel mai talentat jucător pe care l-a avut Dinamo la juniori în ultimul deceniu. 

„Patrick Petre este cel mai talentat jucător pe care l-am văzut eu în ultimii 10 ani, la Dinamo. Asta e părerea tuturor care l-au văzut la juniori pe Patrick. A avut șansa să debuteze, să aibă continuitate, nu știu ce s-a mai întâmplat după aceea. Au fost și multe răutăți vizavi de el, din presă, din club” - Gabriel Răduță, șeful centrului de Copii și Juniori de la Dinamo, în februarie, la GSP Live

Patrick Petre, tinerețe zbuciumată
În 2017, pe când juca la Dinamo, Patrick Petre și alți trei dinamoviști au băut alcool în avionul care ducea lotul naționalei de tineret spre Spania!

O altă escapadă s-a petrecut în aprilie 2018. Sepsi Sfântu Gheorghe le-a reziliat contractele lui Patrick Petre și Victor Râmniceanu, după ce aceștia au fost acuzați că au fost văzuți la pariuri. Vezi AICI filmul complet al evenimentelor.




sursa: gsp.ro

Comentarii