Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Programul DDB a obținut o sumă uriașă din donații!







Suporterii din asociația „DDB” așteaptă să strângă mai mulți membri înainte de a cumpăra Dinamo






Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că programul DDB a obținut până acum jumătate de milion de euro și a mulțumit public tuturor membrilor.


„6515 care au adus o jumătate de milion de euro. Și nu banii aceștia au ținut Dinamo în viață, ci oamenii din spatele acestor sume și credința lor că Dinamo nu va muri niciodată. 90% din acești 500.000€ au fost strânși în ultima jumătate de an. 

Asta ne dă și mai multă speranță. 6515 câini pe care te poți baza. Și numărul lor este într-o continuă creștere. Vino și tu alături de noi! Înscrie-te aici programddb.ro și urmează pașii! 48€/an înseamnă 4,5ron/săptămână. Să vă fie frică, Dinamo se ridică”, se arată în comunicatul fanilor dinamoviști.


10%
din acțiunile clubului Dinamo sunt deținute de suporteri

Dinamoviștii s-au alăturat fanilor
Mircea Lucescu a devenit recent membru elite și s-a alăturat unei liste impresionante, din care mai fac parte Cristi Borcea, Patrick Borcea, Claudiu Florică, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu sau fostul ministru Andrei Gerea. 

Numele tuturor celor înscriși în program va apărea pe tricoul oficial de joc al lui Dinamo în sezonul următor de Liga 1.

Suporterii lui Dinamo așteaptă investitori
Cum tratativele cu investitorii spanioli au căzut, fanii dinamoviști și-au asumat preluarea clubului, anunțând că vor atrage alături nume investitori importanți. 

„Acum intervenim pentru a salva încă o dată Dinamo, dacă nu există altă variantă. După ce preluăm noi clubul, poate să apară un investitor serios care să preia de la noi, ar prelua mai avantajos. În momentul acela vor fi investitori și oameni de afaceri importanți care vor intra alături de noi, oameni cunoscuți care prezintă foarte multă încredere”
Robert Thomas, membru DDB



sursa: gsp.ro

Comentarii