Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mrzljak, a refuzat un salariu de 4 ori mai mic!






Filip Mrzljak a studiat singur și a mărturisit că este cât se poate de firesc să înveți limba țării în care lucrezi





Mrzljak a refuzat după ce a fost realmente şocat de propunerea lui Dinamo. Clubul i-a oferit 3.000 de euro pentru luna iulie în condiţiile în care salariul său din acest an a fost de 12.000 de euro lunar. Mijlocaşul croat a considerat oferta umilitoare şi nu are de gând să semneze extinderea înţelegerii.

În plus, aproape toţi jucătorii lui Dinamo aflaţi în aceeaşi situaţie au de gând să urmeze exemplul lui Mrzljak, mai ales că sunt revoltaţi de modul în care Negoiţă s-a comportat faţă de ei în acest an. Nu au primit niciun salariu pe 2020 şi în ciuda faptului că atunci când s-a suspendat Liga 1, din cauza pandemiei, Dinamo le era datoare, ei au fost trimişi în şomaj tehnic. După ce au primit o notificare prin Whatsapp!

Niciun club nu va putea prelungi contractele în mod unilateral, dacă nu va avea acordul fotbaliștilor, iar unele formații din play-out riscă să ajungă în iulie să aibă un lot decimat din cauza expirării înțelegerilor. 

18 meciuri
de campionat a jucat Mrzljak pentru Dinamo în actualul sezon, în cele 28 de etape scurse până acum

39%
dintre jucătorii străini care activează acum în Liga 1, 52 din 134, au scadenţa contractelor cel târziu la 30 iunie

66%
din meciurile din play-out rămase de jucat, 8 din 12 etape, se vor disputa în intervalul 3 iulie - 2 august




sursa: gsp.ro

Comentarii