Ultima Postare

Știre de top: Dinamo și suporterii lor primesc o veste bombă!

  sursa foto: GSP.ro În ziua de miercuri, 17 aprilie 2024, Dinamo a primit decizia finală din partea Comisiei de Disciplină și  Etică în legătură cu sancțiunea impusă în cazul incidentelor de la partida cu UTA Arad. Recent, în urma  respingerii apelului la Comisia de Recurs din cadrul LPF, echipa a făcut o nouă cerere către autoritățile fotbalistice din România, în speranța de a obține o sancțiune mai ușoară. În mod specific, Dinamo a solicitat permisiunea de a permite suporterilor săi să fie prezenți la meciurile de acasă cu FC Voluntari și UTA, ultimele partide programate pe teren propriu în acest sezon. O veste deosebit de bună pentru Dinamo: suporterii revin pe stadion! Comisia de Disciplină și Etică a  FRF a emis un răspuns favorabil pentru "câini". Dinamo a fost sancționată cu o suspendare de 4 etape  de către Comisia de Disciplină a FRF, în urma incidentelor regretabile petrecute la meciul cu UTA Arad din 8 martie, ultima etapă a sezonului regulat. Ne

Post Top Ad






FRH nu va acorda titlurile de campioană în acest sezon! Cine merge în Liga Campionilor







HANDBAL MASCULIN:DINAMO BUCURESTI-STEAUA BUCURESTI, LIGA ZIMBRILOR (5.03.2020)





Federația Română de Handbal a decis să nu acorde titlurile de campioană în acest sezon în Liga Naţională masculină şi feminină, după ce cluburile au votat pentru acest lucru. Sezonul a fost oprit din cauza pandemiei de COVID-19.

FRH nu va acorda titlurile de campioană în acest sezon!
CS Dinamo a anunțat că niciun titlu nu va fi acordat, însă "dulăii" și CSM Râmnicu Vâlcea vor putea merge în Liga Campionilor. Dinamo, echipă eliminată de EHF din competiție fără să piardă vreun meci, a primit aprobarea FRH pentru a solicita un wild-card în ceea ce privește Liga Campionilor.

De partea cealaltă, CSM Râmnicu Vâlcea are locul asigurat în Liga Campionilor, iar CSM București, ocupanta locului secund, va avea posibilitatea de a cere un wild-card.

CS Dinamo a anunțat pe Facebook decizia FRH: "Consiliul de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal a votat astăzi (cu 11-5) să nu se acorde titlul naţional în ediţia 2019-2020 a Ligii Naţionale, nici la masculin, nici la feminin. S-a luat act doar de faptul că Dinamo a încheiat pe primul loc în competiţia masculină, astfel că va avea dreptul de a cere un wild-card pentru Liga Campionilor (locul în European Handball League este asigurat).

Este greu de digerat o astfel de decizie, în condiţiile în care am dominat clar campionatul, dar împreună cu suporterii noştri vom ieşi mai puternici din această <criză>", se arată în postarea CS Dinamo.





sursa: digisport.ro

Comentarii