Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Răzvan Lucescu: „Dinamo e copilăria și adolescența mea. Sincer, aș ajuta mai mult. Momentan am făcut acest pas”






Imaginea cu Mircea Lucescu și Răzvan Lucescu care a făcut istorie




Răzvan Lucescu (51 de ani) a explicat de ce a ales să devină membru cotizant în programul DDB, cel ce deține 10 la sută din acțiunile clubului Dinamo. 



Răzvan Lucescu s-a înscris în programul socios DDB pentru copilăria trăită alături de tatăl său în Ștefan cel Mare, alături de una dintre marile generații ale fotbalului românesc. Actualul antrenor al lui Al Hilal, câștigător al Champions League al Asiei, a povestit pentru Gazeta Sporturilor de ce a făcut acest gest. 

S-a amuzat când i s-a redat o declarație făcută acum 11 luni, la redeschiderea fabricii de bere "Grivița", afacere pusă pe picioare de fiul său, Matei. „Poate că Matei va cumpăra Dinamo, după ce-și pune pe picioare afacerea", a spus atunci, zâmbind, "Generalul", cum îi spuneau cei de la PAOK Salonic. Pe vremea aia, Ionuț Negoiță îi cerea 3 milioane de euro lui Mircea Rednic să-i cedeze clubul. 

Răzvan Lucescu, crescut în spiritul lui Dinamo
- Domnule Lucescu, de ce ați decis să vă înscrieți în programul socios DDB al "câinilor roșii"? 
- Un coleg de școală de-ai Anei, soția mea, e printre membrii marcanți ai programului, mi-a povestit despre ceea ce fac acolo și am zis "Da, hai!". Sincer, mi se pare un lucru extraordinar ceea ce încearcă fanii și este un exemplu de urmat. E un exemplu de devotament pentru clubul iubit. 

- Și-al dumneavoastră? 
- Dinamo înseamnă copilăria și adolescența mea, prima legătură stabilită prin tatăl meu. Rapid înseamnă maturitate, împlinirea ca om de performanță. Ce-am făcut pentru Dinamo pot face și pentru Rapid, ideile de acest gen sunt de apreciat, mi se par fenomenale, mai ales în fotbalul nostru. 

- Acum, prin prisma numelui pe care-l purtați, îi faceți pe fanii din Ștefan cel Mare să viseze și mai mult.
 - Sincer, eu aș ajuta și mai mult. Momentan, am făcut acest prim pas. Pot doar să le recomand și altor fani să contribuie pentru Dinamo, fiindcă acest club trebuie să meargă înainte. Prin efortul tuturor. 

- Soția dacă v-a recomandat, s-a înscris și ea? 
- (râde) Nuuu, ea doar m-a pus în legătură. 

- Mircea Lucescu se înscrie și dânsul?
 - (râde, urmează câteva secunde de tăcere) Cel mai bine îl întrebați pe el! 

- Există posibilitatea să vorbiți și cu vreun șeic din Arabia Saudită, acum că sunteți, practic, membru în organizația ce are 10 la sută din acțiunile lui Dinamo? 
- Bună asta! Ehehe. Eu sunt antrenor de fotbal, atât. 

„Mi-e foarte dor de Dinamo, de Rapid, de Steaua, serios! De echipele de altădată. Toate au trecut, trec, prin perioade grele. Rapidul se știe. Dinamo acum. Steaua sau FCSB e împărțită în nu știu câte echipe și tabere. Cred că fiecare suporter își dorește emoțiile de altădată” 

„Mi-aduc aminte cu multă plăcere de săptămâna dinaintea unei confruntări între cei trei granzi. Ce emoții, ce emulație! Din păcate, din toate astea au rămas doar orgoliile suporterilor dinamoviști" 
- Răzvan Lucescu, antrenor Al Hilal 




sursa: gsp.ro

Comentarii