Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nicolae Stanciu: „A fost decizia mea să ajut un club mare precum Dinamo!








Nicolae Stanciu






În aprilie, mijlocașul Nicolae Stanciu (26 de ani) a uimit pe toată lumea după ce a ales să se înscrie în Programul Doar Dinamo București și să doneze bani pentru a ajuta echipa roș-albă.


Actualul mijlocaș al Slaviei Praga a explicat de ce și-a ajutat fosta rivală și spune că speră ca Dinamo să devină din nou un club important în Liga 1.

„A fost decizia mea să ajut un club mare precum Dinamo! Nu am făcut lucrul ăsta ca să se vorbească despre mine. Nu e primul gest pe care îl fac. Îmi place să ajut anumiţi oameni sau să donez nişte sume de bani pentru spitale sau cum a fost acest caz, nu îmi doresc să fac publice aceste gesturi!

Mă bucur că am putut să ajut. Eu sper să-şi revină şi să facă o echipă puternică!”, a declarat Nicolae Stanciu la Look Sport.

Nicolae Stanciu, criticat de Helmuth Duckadam
Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, l-a criticat pe internațional după decizia luată.

„Am o bănuială că are ceva cu FCSB, prea dă în ultima vreme declaraţii că vrea să câştige titlul CFR Cluj, acum cu Dinamo. Este problema lui, cred că are nişte poliţe de plătit, dar nu ştiu cui. Această echipă (n.r. FCSB) l-a propulsat să fie milionar. Eu aș vrea să mi se întâmple multe lucruri din astea și să fiu milionar. E o chestiune de imagine. Știa clar că numele lui va apărea, mai ales el fiind fost jucător la FCSB. Dacă tot voia să ajute un club, putea să dea mai mulți bani”, a declarat Helmuth Duckadam la DigiSport.

Stanciu a fost rivalul lui Dinamo în perioada 2013 - 2016, când mijlocașul cu 37 de selecții pentru echipa națională a îmbrăcat tricoul celor de la FCSB. 

2 titluri
are Nicolae Stanciu în palmares alături de FCSB, cucerite în sezoanele 2013-2014 și 2014-2015

33 de goluri
și 24 de pase decisive a reușit Stanciu pentru FCSB, în 136 de meciuri oficiale




sursa: gsp.ro





Comentarii