Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Dinamo îşi anunţă hegemonia: ”95% rămânem cu echipa de anul trecut! Am mai făcut patru transferuri!”






Dinamo îşi anunţă hegemonia: ”95% rămânem cu echipa de anul trecut! Am mai făcut patru transferuri!”



Preşedintele lui Dinamo, Daniel Georgescu, a anunţat pentru Telekom Sport alte patru transferuri făcute de secţia de handbal masculin a clubului alb-roşu.


Cel mai important transfer făcut de Dinamo este Valentin Ghionea, jucător cu o mare experienţă în Europa: ”Am anticipat deciziile Federaţiei, pentru că noi avusesem o discuţie între noi, preşedinţii, în luna februarie şi proiectul nostru era oricum să aducem şi români mai mulţi în echipă că totuşi vrem să creştem şi la naţionala de handbal masculin” a mărturisit Georgescu.
 
”Imediat după meciul din Lisabona am avut o discuţie cu Vali Ghionea în holul hotelului de vreo două ore, după care şi după ce s-a terminat runda de calificare, chiar dacă eram supărat i-am oferit alternativa. După care m-a sunat el imediat ce s-a terminat sezonul să mă întrebe dacă mai rămâne oferta valabilă, i-am spus că da, am pus-o la punct, am detaliat-o, am anunţat conducerea au fost de acord, şi uite-l pe Vali Ghionea încă doi ani la Dinamo” a mai adăugat preşedintele lui Dinamo.


 
Jucătorul de mâna stângă vine la Dinamo după 2 ani petrecuţi la Sporting Lisabona, adversară pe care campioana României a eliminat-o în play-off-ul Champions League din acest an. Valentin Ghionea este handbalistul român cu cele mai multe meciuri şi cele mai multe goluri în istoria Champions League. El a jucat 13 sezoane la acest nivel, pentru Dinamo, Pick Szeged, HCM Constanţa, Wisla Plock şi Sporting Lisabona. În total, a marcat 444 goluri, numai în Champions League. De asemenea, extrema dreaptă este între cei mai buni cinci marcatori all-time pentru naţionala României.

În ciuda problemelor întâmpinate de club cu extracomunitarii din lot şi noile reguli impuse handbalului masculin românesc, Daniel Georgescu anunţă că Dinamo rămâne în mare proporţie cu acelaşi lot. El a anunţat totodată că gruparea din Ştefan cel Mare a perfectat alte patru mutări importante: ”În proporţie de 95% Dinamo va rămâne cu echipa de anul trecut, şi am mai efectuat încă 4 transferuri” a mai spus Daniel Georgescu, pentru Telekom Sport.




sursa: telekomsport.ro

Comentarii