Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Anunţ-OFICIAL! 10 milioane de euro pentru Dinamo


”Noaptea m-am dus în gară, la 12” Ioan Andone şi povestea debutului său în Divizia A: ”A doua zi m-am dus la şcoală”
Ioan Andone a oferit cele mai noi detalii despre situaţia de la Dinamo, club aflat la un pas de a fi preluat de spanioli.


"Legenda" din Ştefan cel Mare a dezvăluit că spaniolii sunt puşi pe fapte mari. Fondul de investiţii spaniol, condus de Herminio Menendez, ar urma să vireze zece milioane de euro în conturile clubului, după ce îl preiau de la Ionuţ Negoiţă.

"De două trei zile a fost totul în regulă din partea spaniolilor. Acum discuţia cu trei milioane în contul clubului ca garanţie, acum sunt 10 milioane, că am întrebat şi eu, tot cu Toni Curea am vorbit, oamenii sunt interesaţi să intre în fotbal. Ei nu cunosc România foarte bine, din cauza crizei actuale că nu se poate circula, ei nu ştiu foarte multe, decât ce citesc în ziare şi ce informaţii au de la o societate de avocaţi din România.


 
Eu cred că sunt serioşi, altfel n-ar fi pierdut timpul două luni să verifice acte, să vadă care sunt problemele la Dinamo, să vadă datoriile şi ce au de plătit. Eu mă aşteptam ca Negoiţă să fi semnat, dacă lucrurile sunt în regulă, poate pentru el nu sunt. Nu cred că are cineva împotrivă dacă cineva îşi asumă toată datoriile.

Cred că e a zecea tentativă de a prelua Dinamo, nu am făcut o cronologie de trei ani de când vrea Negoiţă să vândă. Nu are omul încredere şi nu înţeleg de ce n-ar avea încredere dacă lucrurile sunt clare şi contractele sunt clare.

În contract se spunea că în 30 de zile de la data semnării, în contul clubului vor fi trei milioane, din ce am discutat aseară, ei se aşteptau să primească un răspuns pozitiv, dacă trebuie, în 30 de zile vor pune 10 milioane de euro în cont. Vor fi 10 milioane în cont pentru datorii, dar datoriile nu sunt de 3 milioane, sunt de mai mult, dar sunt reeşalonate.


 
(n.r. - Ultimele negocieri se referă la chestiunea cu traversarea insolvenţei? E una dintre probleme, se consultă cu o firmă de avocaţi din România, aia e una dintre probleme, dar e posibil să se rezolve pentru că acolo e pus gaj 40% din baza de pregătire de la Săftica. E pus sechestru de DNA, e un proces, dar nu trebuie să sufere Dinamo.

Eu zic că încearcă să vândă. În perioada când am fost la Dinamo, atunci a fost perioada când a venit Mutu cu investitorul indian, că va cumpăra un procent din DInamo, apoi că vrea să împrumute clubul de 2-3 milioane. Nu ştiu dacă vrea să vândă, el ar vrea, dar... (n.r. - râde) Dacă nici acum nu vinde, i s-au îndeplinit toate cerinţele. Eu cred că greu va mai găsi, contractul e în regulă, îl are pe masă", a declarat Ioan Andone, la Telekom Sport.

Ioan Andone, viitorul preşedinte al lui Dinamo, în cazul în care clubul este preluat de spanioli
Actualul manager general de la FC Voluntari recunoaşte că este tentat să devină preşedinte la Dinamo.

"Eu am fost ofertat şi n-am zis nici da, nici nu. Dacă ei vor veni, necunoscând clubul, fotbalul din România, că le-ar face o mare plăcere să lucrez în cadrul clubului ca preşedinte. Asta mi-au oferit mie de la începutul discuţiilor. (n.r. - dacă este interesat) Da, domne, că eu nu mai antrenez de trei ani, în ultimii doi am fost la Voluntari, am văzut ce înseamnă să conduci un club, ce probleme administrative sunt într-un club şi mi-ar fi plăcut şi aş fi vrut pentru Dinamo. Eu am ce să fac, sunt în continuare la Voluntari, eu am treabă, am afacerile mele, am zis că e Dinamo, au fost 11 ani la Dinamo ca antrenor şi jucător", a mai spus Ioan Andone.
sursa: telekomsport.ro

Comentarii