Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Florin Prunea: "Este fără precedent în România! Dinamo trăiește datorită suporterilor"









Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a comentat anunțul din această seară al fanilor din Programul „Doar Dinamo București”, care au publicat suma totală obținută din cotizații: 500.000 €.


Prunea a afirmat că fanii dinamoviști dețin, de facto, acțiunile clubului Dinamo în totalitate, dorind să sublinieze astfel eforturile făcute în ultimii doi ani de susținătorii alb-roșilor.

„Este fără precedent în România! Dinamo trăiește datorită suporterilor. În momentul de față, sunt puțini, o să vedeți când se vor stabiliza lucrurile, când echipa va avea un acționariat solid, oamenii o să aibă mai multă încredere. 

Ei nu au 10% din acțiuni, au 100%! Și e foarte bine, pentru că nu se mai vinde căpitanul echipei pe 200.000 de euro, nu se mai vând atât de ușor jucătorii tineri”, a declarat Prunea, în exclusivitate pentru GSP.RO.

Florin Prunea, manager general Dinamo: „Licența s-a obținut doar datorită suporterilor”
De asemenea, oficialul formației din „Ștefan cel Mare” a dorit să reamintească importanța fanilor în demersul obținerii licenței pentru sezonul viitor: „Am văzut că sunt unii care se bat cu pumnul în piept că au luat ei licența, dar e jenant. Licența s-a obținut doar datorită suporterilor, nu a noastră, a angajaților”.

Cel mai probabil, declarația lui Florin Prunea îl vizează pe Bogdan Bălănescu. Deși a recunoscut și el meritul fanilor în dobândirea licenței, directorul general al lui Dinamo a afirmat că „a fost o muncă titanică pentru îndeplinirea criteriilor financiare pentru licență”.




sursa: gsp.ro

Comentarii