Ultima Postare

Anunț Special: Surpriză de proporții pentru suporterii lui Dinamo

  sursa foto: GSP.ro Meciul dintre Dinamo și Petrolul va fi desfășurat cu accesul publicului. Tinerii cu vârste de până la 14  ani vor putea asista la confruntare de pe „Arcul de Triumf”, care este programată să aibă loc luni, 1  aprilie, începând cu ora 20:30. LPF a confirmat anunțul făcut inițial joi în cadrul interviului acordat de Andrei Nicolescu. Această decizie vine în lumina sancțiunii de 4 etape impuse „câinilor” în urma incidentelor de la meciul cu UTA Arad. „Există o dispoziție regulamentară care spune că se poate juca cu copii, în condițiile în care un adult  însoțește un grup de 10 copii. Am vorbit cu colegii mei de la LPF, i-am rugat să ia legătura cu reprezentanții clubului Dinamo și UTA să vedem ce își doresc mai departe. În funcție de ce își doresc ca organizatori le vom acorda tot sprijinul în condiții regulamentare”, a precizat Justin Ștefan, pentru Fanatik . Fanii lui Dinamo București sunt excluși de pe arena pentru următoarele patru etape ale p

Post Top Ad






Dănuț Lupu despre Florin Prunea: "Să stai să te milogești să intri în cantonament e penibil”





Lupu a câștigat cu Dinamo două trofee: Cupa și campionatul României în sezonul 1989/1990



Dănuț Lupu (53 de ani), fostul mare fotbalist al lui Dinamo, a vorbit despre situația din cadrul clubului roș-alb și despre lupta la titlu în Liga 1, unde o vede pe CS U Craiova drept favorită.

Lupu a vorbit despre situația administrativă a lui Dinamo, unde lui Ionel Dănciulescu (43 de ani) și Florin Prunea (51) le expiră contractele la finalul acestei stagiuni. De asemenea, fostul fotbalist l-a menționat și pe directorul general al clubului, Bogdan Bălănescu.

„Domnul Bălănescu pot spune că în ultimii doi ani a făcut totul la Dinamo. Când eram eu la Dinamo, Bălănescu căra actele, nu făcea nimic altceva. Eu dacă eram în locul lui Dănciulescu, plecam de mult. Și dacă eram în locul lui Florin Prunea, prin decembrie, când echipa a plecat în cantonament și el nu a fost primit, îmi dădeam demisia. Să stai să te milogești să intri în cantonament e penibil”, a declarat Lupu, la PRO X.

Dănuț Lupu: „În locul lui Adi Mihalcea, eu nu acceptam oferta lui Dinamo”
Lupu a vorbit și despre numirea lui Adrian Mihalcea (44 de ani) pe banca lui Dinamo:

„În locul lui Adi, eu nu acceptam. Să vii antrenor pentru 10 etape... Bine, rămâne în CV că a antrenat Dinamo, dar are o misiune foarte grea. Au șansă să retrogradeze, cu problemele de acolo. 

Dacă joacă finala Cupei și nu o câștigă, cu ce se alege? Singura șansă a lui Dinamo e să câștige Cupa, dar până atunci, să aibă grijă de etapele pe care le au de disputat. Dacă Adi nu va reuși să monteze jucătorii, au șansa să retrogradeze”, a spus acesta.

Craiova, favorita lui Dănuț Lupu la titlu
Fostul fotbalist are o favorită surprinzătoare la titlu: Dănuț Lupu o vede pe CS Universitatea Craiova campioană!

„Dacă se vor juca aceste ultime etape, cred că Craiova are șanse mari să ia campionatul. La CFR sunt probleme, au fost probleme în perioada asta. Eu cred că Craiova, la ora actuală, are cele mai mari șanse să ia campionatul. În ultima etapă joacă cu CFR la Craiova. Dacă îi bate, eu zic că ia campionatul”, a declarat Lupu.

„Cei de la Craiova sunt mult mai dornici decât cei de la CFR. Cu venirea domnului Bergodi, au crescut șansele Craiovei. E un antrenor care a făcut multe lucruri pozitive. Dacă au reușit Oțelul, Urziceni, de ce nu ar câștiga și Craiova campionatul?”, a concluzionat acesta, la PRO X.




sursa: gsp.ro

Comentarii