Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dănuț Lupu: ”De ce in țara asta când spui adevărul ești judecat greșit"






Danut Lupu lacrimi




Dănuț Lupu crede că Ionuț Negoiță vinde pentru suma simbolică de un leu doar o echipă aflată în Liga 1. Recent, negocierile cu investitorii spanioli au picat și PCH și-a arătat intenția de a cumpăra pachetul majoritar de acțiuni.


Lupu: ”Ce cumperi? Un loc în Liga 1!”
”De ce in țara asta când spui adevărul ești judecat greșit. Dinamo nu are palmares, nu are culori, nu are autocar, nu are teren de antrenament, nu are teren de joc. Echipa e la Săftica. Jumătate e la ANAF și jumătate la tatăl lui Ionuț Negoiță. Baza aia nu e a lui Dinamo. O parte e intr-un proces pe care îl poți să-l pierzi și jumătate la Negoiță. Deci ce cumperi? Un loc în Divizia A! Eu nu dau vina nici pe spanioli, nici pe domnul Negoiță”, a spus Dănuț Lupu, în direct la Digi Sport Special.

Fostul mijlocaș îi atacă și pe suporterii dinamoviști. Chiar dacă s-au mobilizat și au strâns suma necesară pentru obținerea licenței, Lupu îi critică pentru asistența scăzută de la meciuri de pe teren propriu: ”Și această galerie superbă pe care o are Dinamo... eu totuși am ceva să le reproșez. De ce nu au venit să susțină această echipă când jucau pe Dinamo.

Nu le-a plăcut stadionul? Păi juca Dinamo, nu juca stadionul. Dinamo a avut cele mai frumoase rezultate pe acel teren. Dinamo a jucat în Cupa Campionilor pe un stadion urât! Urziceni la fel. Teren urât, dar a câștigat campionatul”, a mai spus Lupu.




sursa: digisport.ro

Comentarii