Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Adrian Mihalcea, ironizat de Claudiu Drăgan

Adrian Mihalcea, antrenorul lui Dinamo / Foto: Sport Pictures
Adrian Mihalcea a fost prezentat oficial în postura de antrenor al lui Dinamo pe 12 martie, aceeași zi în care Federația Română de Fotbal a anunțat suspendarea Ligii 1.


Adrian Mihalcea, ironizat 
”Adi Mihalcea e un antrenor foarte bun, l-am avut și noi la UTA. Trebuie să îl felicităm pe Mihalcea, e cel mai longeviv antrenor de la Dinamo din ultima perioadă. Cu siguranță mai rămâne încă o lună”, a spus, glumind, Claudiu Drăgan, la emisiunea Digi Sport Special.

Pâna la debutul oficial pe banca lui Dinamo, care s-ar putea consemna la jumătatea lunii iunie, Adrian Mihalcea și lotul formației din ”Ștefan cel Mare” s-au reunit vineri dimineață, la baza de la Săftica, pentru reluarea antrenamentelor.

Dinamo, aflată pentru al treilea sezon consecutiv în play-out, a început a partea secundă a campionatului cu două înfrângeri, 0-1 cu Academica Clinceni și Poli Iași, și ocupă locul 10 în clasamentul Ligii 1, la trei puncte avans de prima poziție retrogradabilă, pe care se află Chindia Târgoviște.
sursa: www.digisport.ro

Comentarii