Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Vasile Miriuță : "Nu poți să mergi cu 10 milioane"






miri






Ionuț Negoiță a ratat vânzarea clubului Dinamo către grupul de investiții spaniol, iar subiectul tinde să devină o telenovelă, așa cum a caracterizat Răzvan Raț toată situația.

Cu toate acestea, se pare că nu e chiar așa ușor să investești la un club ca Dinamo, iar Vasile Miriuță știe ce avere trebuie să aibă investitorul care vrea să facă această afacere.

"Dacă vrei să iei un club ca Dinamo, trebuie să ai 100 de milioane în cont. Nu poți să mergi cu 10 milioane, să bagi 5 milioane, iar peste jumătate de an să te trezești că nu mai ai. Ca să iei Dinamo, FCSB, CFR, Craiova, trebuie să ai minimum 100 de milioane în cont. Dacă nu îi ai, mai bine stai deoparte", a spus Vasile Miriuță la Digi Sport Special.


Patronul dinamoviştilor, Ionuţ Negoiţă, a spus de mai multe ori că cedează echipa pe un leu.
Dinamo a anunțat, într-un comunicat, de ce a picat vânzarea clubului către spanioli
După ce negocierile cu investitorii spanioli au picat, Dinamo a ținuit să facă niște precizări.

"Cumpărătorul, cu toate că au fost formulate cereri în mod repetat de a dezvălui beneficiarul real al tranzacției și dacă acesta are un patrimoniu, sau cât de solidă și reală este situația financiară, nu a înțeles să răspundă acestor lucruri.

Într-o tranzacție este firesc să discuți cu un intermediar până la un punct, dar apoi este imperios necesar să cunoști persoana care va ajunge să decidă viitorul acestui club. Atât noi, cât și suporterii am fost nevoiți să ne interesăm despre firma care ni s-a indicat că va cumpăra pachetul majoritar de 52% din acțiuni.

Am constatat și noi, ca și alții, că avea un capital social de doar 3.000 de euro și o structură a asociaților care nu era publică. În fotbal, în cazul unei tranzacții, unde se schimbă pachetul majoritar de acțiuni, există obligativitatea de a anunța Federația Română de Fotbal, în maximum 5 zile, cine sunt noii acționari.

Așadar, cererea noastră de a ști beneficiarul real nu avea doar un fundament moral, ci și unul legal. În ultimul comunicat al cumpărătorului, publicat de presa centrală, am văzut că acesta își asumă, pe hârtie, finanțarea clubului și promitea investiții de 10 milioane de euro.

În niciun moment al negocierilor nu a fost pusă la dispoziție o dovadă concretă, în sensul unui extras de cont, cu niciun fel de sumă. Pentru club, solicitarea noastră a fost ca măcar 3 milioane de euro, din cei 10, să fie puși într-un cont dedicat exclusiv lui Dinamo", se arată în comunicatul clubului.




sursa: www.digisport.ro

Comentarii