Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Dinamo a primit rezultatele testelor COVID-19






9 jucători de la Dinamo sunt la final de contract






Fotbaliștii lui Dinamo au intrat de ieri dimineață în izolare, la Săftica, și au efectuat testele COVID-19.  Azi noapte a venit și răspunsul de la laborator în privința testelor. „Toate sunt negative", au transmis oficialii grupării din Ștefan cel Mare.

Adrian Mihalcea nu a avut ce face în prima zi, doar ceea ce a vorbit cu jucătorii, chiar el recunoscând că a fost ciudat, să discute cu elevii săi de la distanță și pe grupuri.

Alt test: vinerea viitoare
Ceea ce înseamnă că de astăzi „câinii" pot reîncepe programul de antrenamente. Mai întâi, după reacomodare la efort, pe grupuri de câte patru fotbaliști. În cel mai bun caz, de-abia de peste 10 zile pot reîncepe și jocurile cu mingea, depinde cum va evolua situația la nivelul țării. 

Vinerea viitoare, urmează un alt set de teste COVID-19, conform protocolului. Iar peste alte 7 zile un altul. În acest moment, Mihalcea are 24 de jucători la dispoziție. Pentru a preîntâmpina discuții și eventuale complicații, având în vedere că are copilul răcit acasă, la București, slovacul Lukas Skovasja a rămas în afara cantonamentului. 

Totodată, Marco Ehmann și Mammotou NDiaye sunt așteptați să se întoarcă din Germania, respectiv din Belgia. Ei vor sta 14 zile în carantină la domiciliu, apoi se vor alătura lotului.





sursa: www.gsp.ro

Comentarii