Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lotul lui Dinamo se va reîntoarce începând de luni la Săftica, urmând să intre în ciclul normal de antrenamente








Dinamo a fost în această săptămână prima echipă din Liga 1 care a „rupt” izolarea, fotbaliștii lui Adrian Mihalcea părăsind cantonamentul de la Săftica. 



Lucrurile s-au schimbat drastic după ce Ministerul Sănătății anunțase inițial că jucătorii din Liga 1 trebuie să rămână „închiși” în cantonamente până la reluarea competiției. Cu mic, cu mare, „câinii” s-au reîntors la Săftica și, vehemenți și plini de furie, au așteptat noi indicații din partea autorităților. 

Dinamo: azi liber, mâine la antrenament :) 
Între timp, s-a aflat că măsura a fost anulată, iar echipele nu mai sunt obligate să-și țină jucătorii în cantonament. Doar că fotbaliștii lui Adi Mihalcea, care „rupseseră ușa” în urmă cu câteva zile, vor pleca abia în această după-amiază de la Săftica. 

Temându-se de eventuale represalii, aceștia și-au amânat plecarea, au rămas alături de staff și au completat actele prin care atestă pe propria răspundere că se „desprind” de cantonament. 

Totuși, lotul lui Dinamo se va reîntoarce începând de luni la Săftica, echipa urmând să intre în ciclul normal de antrenamente. 

Sâmbătă seara, roș-albii au fost vizitați de secretarul general Bogdan Bălănescu, care le-a dat asigurări că problemele cu banii vor fi rezolvate în scurt timp. 

Ce zice regulamentul 
Echipele din Liga 1 trebuie să-și asume responsabilitatea dacă se întâmplă ca vreunul dintre jucători sau membri ai staff-ului tehnice se va infecta cu COVID-19.

În cazul în care clubul își asumă răspunderea de a renunța la cantonamentul închis, acesta întocmește proceduri proprii, care să stabilească măsuri pentru protejarea participanților la activitatea sportivă" se precizează la Regulament.




sursa: gsp.ro



Comentarii