Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Doi jucători nu și-au prelungit contractele cu Dinamo, dar Adrian Mihalcea se arată încrezător că și aceștia din urmă vor semna






adi mihalcea




Adrian Mihalcea în sfârșit își antrenează echipa cu care a semnat, iar faptul că jucătorii săi au ieșit din șomaj tehnic îi dă speranțe că multe dintre probleme se vor rezolva.


Din data de 15 mai, dinamoviștii au reluat antrenamentele în cantonamentul de la Săftica, iar în aceste zile au ieșit din șomaj tehnic și au revenit la salariile normale. Odată cu revenirea la normalitate, clubul a constatat că la data de 30 iunie mai multor jucători le vor expira contractele, în condițiile în care la jumătatea lunii viitoare se preconizează a se relua Liga 1, astfel că oficialii din „Ștefan cel Mare” au demarat procedura de prelungire a angajamentelor cu jucătorii ale căror înțelegeri urmau să expire.


Ieșirea din șomaj tehnic îl face încrezător pe Adrian Mihalcea
La acest moment, potrivit spuselor tehnicianului de pe banca dinamovistă, mai sunt doi jucători care încă nu și-au prelungit contractele până la finele sezonului, astfel încă să evolueze pe toată durata actualei ediții de Liga 1. Adrian Mihalcea se arată încrezător că și aceștia din urmă vor semna în următoarele zile.

„S-a revenit la contractele inițiale, după expirarea stării de urgență. Starea de suspendare a contractelor s-a terminat și am revenit la contractele normale. Băieții au fost remarcabili, au semnat prelungirea.


Sunt discuții cu ceilalți, care, cu siguranță, vor semna săptămâna viitoare. N-au semnat, nu contează cine. Sunt de-ai noștri și vor semna! Sunt discuții.

Când semnează, o să vă spun cine sunt aceștia. Sunt discuții între ei și cei din conducere. O vor rezolva între ei. Bineînțeles că știu și ei ce îmi doresc de la toți. Va fi o perioadă extrem de aglomerată și avem nevoie de toți jucătorii”, a spus Adrian Mihalcea la Digisport.




sursa foto: digisport.ro
sursa: prosport.ro

Comentarii