Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Adrian Mihalcea: "Sunt discuții cu ceilalți, care, cu siguranță, vor semna săptămâna viitoare"







FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-ACADEMICA CLINCENI, LIGA 1 CASA PARIURILOR (28.02.2020)




Dinamo și-a reluat activitatea la data de 15 mai, după expirarea stării de urgență de pe teritoriul României, iar jucătorii și membrii staffului au ieșit din șomajul tehnic.

Adrian Mihalcea a anunțat că mai mulți jucători și-au prelungit deja contractele, iar alții se află în negocieri avansate cu conducerea clubului din "Ștefan cel Mare".

Totuși, antrenorul, care nu a apucat să debuteze încă pe banca lui Dinamo, nu a dorit să precizeze numele celor care au acceptat deja prelungirea contractului.

"S-a revenit la contractele inițiale, după expirarea stării de urgență. Starea de suspendare a contractelor s-a terminat și am revenit la contractele normale. Băieții au fost remarcabili, au semnat prelungirea.

Sunt discuții cu ceilalți, care, cu siguranță, vor semna săptămâna viitoare. N-au semnat, nu contează cine. Sunt de-ai noștri și vor semna! Sunt discuții.

Când semnează, o să vă spun cine sunt aceștia. Sunt discuții între ei și cei din conducere. O vor rezolva între ei. Bineînțeles că știu și ei ce îmi doresc de la toți. Va fi o perioadă extrem de aglomerată și avem nevoie de toți jucătorii", a spus Mihalcea, la emisiunea Fotbal Club, de la Digi Sport.




sursa: digisport.ro

Comentarii