Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






VIDEO | Thomas Robert, unul dintre reprezentatii programului DDB, ne asigura ca Negoita nu o sa mai fie la Dinamo patron














Thomas Robert, unul dintre reprezentatii programului DDB, ne asigura ca Negoita nu o sa mai fie la Dinamo patron.
Robert Thomas, reprezentat DDB, a explicat ca investitorul spaniol ar urma sa livreze in contul clubului 500 de mii euro ca dovada ca intentioneaza sa cumpere echipa din Stefan cel Mare.

"Am facut eforturi sa atragem investitori seriosi, de aceea am avut anumite dubii care s-au adeverit. Daca se concretizeaza ceva, e vorba despre acest imprumut de 500 000 de euro, inseamna ca sunt in regula. Inca nu au venit banii, vorbim despre un imprumut care urmeaza sa se concretize. S-a vorbit de suporterii care au salvat-o pe Dinamo in presa internationala. Vrem sa atragem investitori seriosi. Suntem pregatiti sa mai platim, insa pana nu se clarifica lucrurile legate de investitorul acestuia si interventia lui. S-a cerut garantia si din partea noastra si a clubului sa vorbim cu cineva care poate arata o suma de bani", a spus Robert Thomas pentru PRO X.

Tot el a declarat ca datorita interventiei suporterilor un investitor poate negocia acum pentru Dinamo si ca salariile pe lunile februarie si martie au fost platite din banii lor.


"Daca un investitor poate negocia acum pentru Dinamo, este datorita faptului ca suporterii au intervenit in salvarea clubului. Am reusit sa platim salariile pe februarie-martie, daca nu reuseam asta, se ajungea la faliment", a declarat reprezentantul DDB.

De asemenea, suporterii lui Dinamo sunt convinsi ca Ionut Negoita nu va mai ramane la club si ca zvonurile ca nu ar vrea sa cedeze echipa unui alt investitor sunt doar minciuni.

"Nu exista niciun dubiu in privinta faptului ca Ionut Negoita nu va mai ramane la Dinamo. Noi ne vom ocupa de lucrul acesta, sa preluam Dinamo cat mai repede. El nu mai vrea de foarte mult timp sa fie acolo, dar inca este. Este o legenda ca se joaca de-a vanzarea si atrage investitorii la discutii. Prunea a ales sa isi rezolve singur problemele, sunt lucruri la care trebuie sa fie si el atent, noi ne ocupam de salvarea lui Dinamo, nu ne putem ocupa de salvarea lui Prunea", a spus Robert Thomas.






sursa foto: gsp.ro
sursa video:  PRO X
sursa: sport.ro

Comentarii