Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță, atac devastator către investitorii spanioli: „Nu dăm Dinamo oricărui papagal!





Ionuț Negoiță i-a atacat pe investitorii care voiau să cumpere Dinamo



Ionuț Negoiță a răbufnit în această după-amiază după acuzele în valuri ale lui Toni Curea, impresarul stabilit în Spania ce-a negociat în numele fondului de investiții spaniol. 

Patronul a fost nervos fiindcă în social media au fost mulți suporteri dinamoviști care, după foile prezentate de agentul român stabilit în peninsula iberică, au acuzat un complot între el, Negoiță, și fanii din PCH și din board-ul DDB pentru ca să fie respinsă propunerea celor de la „Alondra”. 

Ionuț Negoiță, reacție dură
Iată ce-a declarat Negoiță pentru Gazeta Sporturilor în urmă cu puține momente:

 - „Repet și-o s-o spun de o mie de ori dacă e nevoie: dau clubul pe 1 leu, vreau ca oamenii serioși să se implice, suporterii, dar să nu fim luați peste picior! Pe românește, fără perdele de fum, OK? Am oferit un comunicat de presă pe site-ul clubului, cred că spune cel mai bine ce vrem”.

„Nu dăm Dinamo oricărui papagal! Vine oricine de pe stradă, ne lăsăm seduși de niște sume pe hârtie, exclusiv pe hârtie, așa, oricine poate să adauge cifre urmate de multe zerouri. 

Vrem să știm cu cine discutăm. 
Dacă e firmă serioasă, respectabilă, poate să facă dovada a 3 milioane de euro ce-ar urma s-o investească în club. Să facă dovada, nu îmi virează mie acum banii ăștia. Am zis 3 milioane, ca dovadă de bună credință, restul până la 10 milioane de euro mergem pe încredere, poftim!" 
„Nu mă lua pe mine că nu poți spune cine e firma sau să fie una care nu spune nimic! Am oferit toate informațiile, pe cuvânt, de aceea vrem să știm cine e firma asta, dacă e solidă, nu una de pe stradă. Vorbim de Dinamo, pe bune, nu de oricine! Vrem să știm cine e beneficiarul real, cu nume, cu prenume, să vorbim cu el. Cerem așa mult? Repet, fără perdele de fum, că nu vindem un sac de cartofi. Până la un punct, am acceptat să vorbim cu impresarul, cu intermediarul, dar acum, serios, gândiți-vă, dacă ați fi patronul lui Dinamo, ați da clubul cuiva pe care nu-l vedeți la față, care-ți flutură promisiuni că-ți aduce nu știu câte milioane, pe hârtie, în 60 de zile, apoi în 30 de zile, apoi în nu știu câte zile?!”.

„Așa, să facem multă gălăgie în presă... N-am văzut un extras de cont! Hai să facem totul transparent, că vorbim de lucruri serioase. Când am ajuns să trecem la detalii, la sume concrete, ai început să te iriți! Păi, ce, vindem Dinamo la oricine de pe stradă?!”.





sursa: gsp.ro



Comentarii