Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dezvăluiri și acuze: „Spaniolii au vrut să vină la noi. Știam că e doar fum la Dinamo”









Bogdan Mara, directorul sportiv al campioanei CFR Cluj, a vorbit despre situația de la Dinamo și a dezvăluit că fondul de investiții din Spania condus de Herminio Menendez a vrut să cumpere echipa din Cluj.

Oficialul clujenilor a vorbit în termeni duri despre impresarul Toni Curea, care l-a adus la CFR pe Julio Baptista, care jucat doar 55 de minute și care îi reprezintă pe spanioli în discuțiile cu Ionuț Negoiță.

„Îl cunosc pe Toni Curea. Dacă-l aduci pe Baptista la noi, părerea mea e clară... Știam că e doar fum la Dinamo! Vedeam cine e în spatele spaniolilor, Toni Curea și Herminio Menendez... Ei au fost și la noi. S-a încercat și la noi acest lucru. Au vrut să vină, să aducă un conducător spaniol și un antrenor spaniol! 

Despre Julio Baptista a spus că va fi bomba bombelor, dar nu a explodat decât la noi în curte. Nu vreau să spun cuvinte urâte despre acest domn. Nu am cum să am o părere bună! Când nu ești serios și nu te ții de ce ai promis... , a declarat Bogdan Mara la Prosport.

Antrenorul pe care spaniolii îl voiau la CFR Cluj e  Jose Maqueda, cel care a fost luat în calcul și pentru banca lui Dinamo. Până la urmă, Maqueda, care a jucat 5 ani la Real Madrid, nu a ajuns la CFR, în locul lui fiind preferat Edi Iordănescu.




sursa: gsp.ro

Comentarii