Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Negoiță a semnat un precontract cu Merelo Marin, iar spaniolii vor vira imediat 500.000 de euro!








Juan Jose Melero Marin e omul care intermediază vânzarea lui Dinamo




După ce negocierile dintre Ionuț Negoiță și spaniolii lui Toni Curea au picat, a apărut Juan Jose Melero Marin. Informația a fost prezentată în exclusivitate de ProSport, iar negocierile au avansat până în punctul în care Negoiță și Melero Marin au semnat un precontract care obligă partea spaniolă să vireze 500.000 de euro în conturile cluburile. 


Dinamo este mai aproape ca niciodată să fie vândută! Melero Marin a acceptat să vireze 500.000 de euro în conturile lui Dinamo, indiferent dacă analizele contabile vor fi satisfăcătoare sau nu, susțin surse din anturajul lui Cornel Țălnar, cel care a intermediat discuțiile dintre cele două părți.

Cum s-a ajuns aici? Ca și în cazul discuțiilor cu Menendez și Toni Curea, Ionuț Negoiță a cerut o garanție financiară pentru a fi sigur că cei cu care negociază sunt serioși. Melero Marin, despre care ProSport a scris că va cumpăra Dinamo, a propus un precontract care s-a și semnat și prin care spaniolii virează 500.000 de euro și se obligă să achite toate datoriile de trei milioane de euro în momentul în care achiziționează clubul. În cazul în care negocierile vor pica și clubul nu se va vinde, Melero va primi înapoi cei 500.000 de euro din prima tranșă a drepturilor de televizare din sezonul 2020/2021.


Cine este Juan Jose Melero Marin
Potrivit informațiilor ProSport, acest investitor spaniol va avea rolul de a intermedia afacerea și e gata să aducă oameni cu bani pentru a cumpăra clubul. ProSport vă prezintă toate informațiile despre Juan Jose Melero Marin.

Juan Melero a fost vicepreședintele Federației Spaniole de Fotbal în perioada 2007-2008. Înainte de 1990 a fost vicepreședintele ligii secunde din Spania. De-a lungul timpului a fost la cârma unor echipe importante precum Almeria și Getafe. Din 2008 conduce firma Advising Sport.

Totodată, Melero este unul dintre cei cinci semnatari al primului acord al AFE, organizație care apără interesele jucătorilor de fotbal în Spania.



sursa foto: gsp.ro
sursa: prosport.ro

Comentarii