Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mihalcea nu găsește un jucător de la Dinamo







Adrian Mihalcea, antrenor Dinamo




Dinamoviștii au efectuat testele pentru coronavirus, iar rezultatele au ieșit negative, ceea ce înseamnă că pot relua antrenamentele.

Adrian Mihalcea a oferit detalii despre situația jucătorilor și spune că Mamoutou N'Diaye este de negăsit, el fiind singurul fotbalistul care lipsește din lot.

Adrian Mihalcea: ”N'Diaye e un caz special”
”Toți băieții sunt OK. Skovasja a sosit de trei zile alături de noi. A stat alături de copil, care a fost răcit, a făcut testul COVID-19, totul e în regulă, deja e la antrenamente. Ehmann a sosit vineri în țară, din Germania, va sta în carantină la domiciliu, conform protocolului, va efectua și testul, apoi se va alătura pregătirilor.

N'Diaye e un caz special. N-a mai dat niciun semn de viață! Când va ajunge, va fi preluat de domnul Alexandrescu, de la Relații Internaționale, și va urma aceeași pași ca și Ehmann”, a spus Mihalcea, pentru GSP.

Mihalcea a rezolvat o problemă importantă de la Dinamo
Adrian Mihalcea a rezolvat una dintre cele mai mari probleme de la echipă. Antrenorul câinilor i-a convins pe majoritatea jucătorilor care deveneau liberi de contract pe 30 iunie să îşi prelungească înţelegerea cu clubul, în cazul în care actualul sezon al Ligii 1 se va prelungi până în august.


Unul dintre cei care au acceptat propunerea clubului este italianul Mattia Montini.

”Da, eu m-am pus de acord cu Dinamo pentru ca înțelegerea să fie valabilă până la finalul ultimei partide a campionatului. După, dacă voi mai fi dorit în continuare și mi se va face o ofertă, atunci vom vorbi, e altă discuție. Până atunci, ne antrenăm la Săftica, fără a avea contacte. Ne bucurăm și de minge, o avem la picioare. Păstrăm distanța unul de celălalt și ne antrenăm foarte bine. O să vedem ce facem când trecem la nivelul următor", a spus Montini pentru sursa citată.

Cei 10 în cauză erau Montini, Fabbrini, Puljici, Mrlzjak, Ioan Filip, Kostrna, Kilyen, N'Diaye, Șerban și Moldoveanu.




sursa: antenasport.ro

Comentarii