Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Anunțul făcut de Ministrul Sportului în legătură cu stadionul Dinamo




FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-CSM POLITEHNICA IASI, PLAY OUT LIGA 1 BETANO (22.05.2019)





Stadionul Dinamo ar fi trebuit să facă parte din grupul de arene din București care să fie refăcute pentru EURO 2020, alături de Steaua, Rapid și Arcul de Triumf.

Până la urmă, stadionul Dinamo nu a mai intrat în acest proiect, din cauza problemelor de natură juridică. Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, le dă însă o veste bună dinamoviștilor.

În momentul în care aceste probleme, de natură juridică, se vor rezolva, Ionuț Stroe îi asigură pe fani că stadionul va intra și el în reconstrucție.

Ionuț Stroe: ”Eu sunt foarte deschis, până la urmă este o bază în mijlocul Bucureștiului”
”Reconstrucția stadionului Dinamo? Am spus-o de nenumărate ori. Are probleme de natură juridică. Atâta timp cât un imobil are probleme de natură juridică și nu e lămurită această problemă, nu poate fi finanțat, nu poate beneficia de o investiție publică. Eu sunt foarte deschis, până la urmă e o bază în mijlocul Bucureștiului, un stadion al unui club cu foarte mulți suporteri.

Ar fi putut să intre și el să intre în acest program de modernizare al stadionului, dar acolo problema juridică împiedică orice fel de posibilitate de a investi. Nu ai cum să cheltui vreun ban public măcar pe un studiu de prefezabilitate, să vezi ce se poate face acolo.

În momentul de față, din păcate, astea sunt legile. Până nu se rezolvă problema asta... Nu a apărut nimic nou, și dacă ar fi apărut nu noi la MTS avem aceste documente, ci Ministerul de Interne. Acționariatul echipei de fotbal, înțeleg că ei ar fi administrat baza pentru o perioadă. Deci de acolo ar trebui să vină noutățile, nu de la noi”, a declarat Ionuț Stroe pentru Digi Sport.




sursa: digisport.ro

Comentarii