Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


VIDEO | Primele imagini cu reunirea lui DinamomihalceaDinamo a intrat în cantonament la Săftica, pentru reluarea pregătirilor după suspendarea sezonului în urmă cu două luni din cauza pandemiei de coronavirus.


Lotul dinamoviştilor s-a reunit vineri dimineaţa, la ora 8:30, în cantonamentul de la Săftica.

Testaţi din punct de vedere medical, toţi componenţii lotului dinamovist, staff-ului tehnic şi medical, precum şi personalul administrativ din cadrul bazei de pregătire de la Săftica, vor participa la un stagiu de pregătire centralizată în următoarele 14 zile, antrenamentele fiind închise publicului şi reprezentanţilor mass-media.


24 de jucători la reunirea lui Dinamo
Cei 24 de jucători care vor participa la acest stagiu de pregătire sunt Ricardo Piscitelli, Cătălin Straton, Ştefan Fara (portari), Kristijan Kostrna, Szabolcs Kilyen, Ante Puljic, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Andrei Sin (fundaşi), Valentin Lazăr, Deian Sorescu, Filip Mrzljak, Ioan Filip, Alexandru Răuţă, Ionuţ Şerban, Diego Fabbrini, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuţescu, Ahmed Bani, Valentin Borcea (mijlocaşi), Slavko Perovic, Daniel Popa, Robert Moldoveanu, Mattia Montini (atacanţi).

Nu au intrat în cantonament la Săftica trei jucători, fundaşul stânga Lukas Skovajsa, fundaşul central Marco Ehmann şi mijlocaşul Mamoutou Ndiaye, a precizat clubul.

Cei şase tehnicieni care coordonează programul de pregătire organizat la Săftica sunt Adrian Mihalcea (antrenor principal), Gheorghe Mihali, Sebastian Moga şi Silviu Ion (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor portari) şi George Neagu (preparator fizic). Antrenorul secund Iulian Mihăescu nu a intrat în cantonamentul de la Săftica din cauza unor probleme personale. Noul medic al echipei din Ştefan cel Mare este Liviu Bătineanu.

Pentru reluarea antrenamentelor, echipele din Liga I sunt nevoite să intre în cantonamente centralizate cu regim închis, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.

Cluburile din Liga I, care îşi reiau pregătirea centralizată după 15 mai, sunt obligate să efectueze câte 3 teste pentru COVID-19 fotbaliştilor, la intrarea în baza de antrenament, în ziua a 7-a şi a 14-a.

Din play-out au rămas de disputat 12 etape, Dinamo fiind calificată în semifinalele Cupei României, alături de FCSB, Politehnica Iaşi şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe.


Agerpres
sursa: digisport.ro
Comentarii