Ultima Postare

Șoc la Sala de Judecată: Verdictul surprinzător în procesul echipei Dinamo

  În ciuda estimărilor pesimiste ale suporterilor dinamoviști și în pofida grevei magistraților, dosarul privind reorganizarea "câinilor" a ajuns astăzi pe masa Tribunalului București. Verdictul judecătorului prezent a fost pronunțat în doar un minut petrecut în sala de judecată: amânare până pe 13 iulie 2023! Tribunalul București a fost plin de agitație în această dimineață, într-o zi așteptată cu nerăbdare de întreaga comunitate de suporteri ai lui Dinamo. Dimineața a debutat cu o surpriză: se zvonea că "dosarul Dinamo" va fi singurul programat pentru astăzi, ceea ce a atras mulțimea de oameni din club pentru a-și susține fervent cauza "câinilor". Dinamo a sperat în zadar! Un nou amânare în dosarul de reorganizare. Claudiu Balog, avocatul companiei lui Răzvan Zăvăleanu, a fost primul care a ajuns, urmat de avocata de la APCH. Ulterior,  avocata reprezentând pe chirografarul Diego Fabbrini și-a făcut apariția. După aceea, la Tribunal a ajuns și acți

Post Top Ad


VIDEO | Primele imagini cu reunirea lui DinamomihalceaDinamo a intrat în cantonament la Săftica, pentru reluarea pregătirilor după suspendarea sezonului în urmă cu două luni din cauza pandemiei de coronavirus.


Lotul dinamoviştilor s-a reunit vineri dimineaţa, la ora 8:30, în cantonamentul de la Săftica.

Testaţi din punct de vedere medical, toţi componenţii lotului dinamovist, staff-ului tehnic şi medical, precum şi personalul administrativ din cadrul bazei de pregătire de la Săftica, vor participa la un stagiu de pregătire centralizată în următoarele 14 zile, antrenamentele fiind închise publicului şi reprezentanţilor mass-media.


24 de jucători la reunirea lui Dinamo
Cei 24 de jucători care vor participa la acest stagiu de pregătire sunt Ricardo Piscitelli, Cătălin Straton, Ştefan Fara (portari), Kristijan Kostrna, Szabolcs Kilyen, Ante Puljic, Ricardo Grigore, Mihai Popescu, Andrei Sin (fundaşi), Valentin Lazăr, Deian Sorescu, Filip Mrzljak, Ioan Filip, Alexandru Răuţă, Ionuţ Şerban, Diego Fabbrini, Andreas Mihaiu, Mihai Neicuţescu, Ahmed Bani, Valentin Borcea (mijlocaşi), Slavko Perovic, Daniel Popa, Robert Moldoveanu, Mattia Montini (atacanţi).

Nu au intrat în cantonament la Săftica trei jucători, fundaşul stânga Lukas Skovajsa, fundaşul central Marco Ehmann şi mijlocaşul Mamoutou Ndiaye, a precizat clubul.

Cei şase tehnicieni care coordonează programul de pregătire organizat la Săftica sunt Adrian Mihalcea (antrenor principal), Gheorghe Mihali, Sebastian Moga şi Silviu Ion (antrenori secunzi), Cătălin Grigore (antrenor portari) şi George Neagu (preparator fizic). Antrenorul secund Iulian Mihăescu nu a intrat în cantonamentul de la Săftica din cauza unor probleme personale. Noul medic al echipei din Ştefan cel Mare este Liviu Bătineanu.

Pentru reluarea antrenamentelor, echipele din Liga I sunt nevoite să intre în cantonamente centralizate cu regim închis, aceleaşi condiţii fiind valabile şi după reluarea competiţiei. Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că intenţionează să reia actuala ediţie a campionatului Ligii I în weekend-ul 13-14 iunie.

Cluburile din Liga I, care îşi reiau pregătirea centralizată după 15 mai, sunt obligate să efectueze câte 3 teste pentru COVID-19 fotbaliştilor, la intrarea în baza de antrenament, în ziua a 7-a şi a 14-a.

Din play-out au rămas de disputat 12 etape, Dinamo fiind calificată în semifinalele Cupei României, alături de FCSB, Politehnica Iaşi şi Sepsi OSK Sf. Gheorghe.


Agerpres
sursa: digisport.ro
Comentarii