Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ion Pîrcălab despre Dinu: "Era un nimeni când a venit de la Târgoviște”











Ion Pîrcălab (78 de ani), fostul mare jucător al lui Dinamo, pentru care a evoluat între 1961 și 1970, nu înțelege ieșirile avute de Cornel Dinu în ultima perioadă. Cel poreclit „Săgeata Carpaților” îi arată obrazul lui „Mister”: „Era un nimeni când a venit de la Târgoviște”.



Contactat de GSP.ro, Ion Pîrcălab a comentat videoclipul în care Cornel Dinu (71 de ani) a fost surprins jignindu-i pe Ioan Andone, Țețe Moraru și Gigi Mulțescu. „Procurorul” și Pîrcălab au împărțit vestiarul la Dinamo între 1966 și 1970. 

„Nu știu ce l-a apucat pe Cornel Dinu acum, la bătrânețe, să aibă atâta răutate”, a spus Pârcălab, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

„N-am fost de acord cu acele aprecieri pe care le-a făcut despre colegii lui pentru că nu este normal și nu este frumos. Era și normal ca ei să se supere (n.a - cei jigniți de Cornel Dinu). N-avea rost să spună el asemenea lucruri despre acei jucători, care au fost colegii noștri, alături de care am jucat cu unii dintre ei. 

„Cornel Dinu era un nimeni când a venit de la Târgoviște ”
Pîrcălab, plecat de la Dinamo în 1970, a vobit și despre acuzele pe care Cornel Dinu le-a lansat recent în GSP, conform cărora Dinamo ar fi umblat la arbitri în cea mai de succes perioadă europeană a clubului, la începutul anilor '80, când echipa alb-roșie a ajuns până în semifinalele Cupei Campionilor Europeni;


Ion Pîrcălab
„Eu nu știu dacă a fost așa. Sincer să vă spun, nu s-a întâmplat așa ceva cât timp am fost la Dinamo . N-au fost aranjamente, n-au fost meciuri trucate, n-am știut de altceva. Nu am luat parte niciodată la asemenea lucruri. Nu se putea pe vremea aceea. Eu nu știu de așa ceva. 

Am rămas surprins citind acele lucruri. Nu înțeleg de ce a pornit această campanie cu ură în glas, s-a luat de multă lume, s-a luat și de Ion Crăciunescu. Spune multe lucruri care nu pot fi probate. Nu știe nimeni adevărul real. Indiferent cum ar fi fost, nu sunt lucruri pe care să le povestești despre echipa la care tu ai jucat, care te-a crescut și care te-a făcut om. 

Când a venit de la Târgoviște, era un nimeni. Apoi, Dinamo a făcut din el un mare jucător, un om pregătit din toate punctele de vedere. Nu avea rost să vină și să spună atâtea lucruri despre alți colegi de-ai săi. A greșit, nu știu ce l-a împins să facă asemenea lucruri”, a afirmat Pîrcălab

Cornel Dinu, derapaj la adresa foștilor dinamoviști
„Îmi bag p*** și în fața ta și a lui Mulțescu. Cel puțin Moraru ăla e un alcoolic, e la nivelul ăstuia care cumpără Dinamo, Andone. Băga-mi-aș p*** în pârliții mă-tii, fotbaliștii p*** ați fost. Să moară mama dacă nu. Niște idioți, oi rătăcite, proști ca noaptea. Ei au fost fotbaliști instictuali, creier p***”, au fost cuvintele rostite de Cornel Dinu într-un clip devenit viral după ce a fost publicat pe o pagină de facebook care se dă drept Ilie Dumitrescu.





sursa: gsp.ro

Comentarii