Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ionuț Negoiță, pe ultima sută de metri în vânzarea lui Dinamo! Juan Melero vrea să ia 92% din acțiuni!








Ionuț Negoiță a anunțat că Dinamo va fi vândută în maximum o lună // foto: Gazeta Sporturilor




Clubul Dinamo e foarte aproape să fie vândut! Negocierile dintre Ionuț Negoiță și spaniolul Juan Jose Melero Marin au avansat foarte mult în ultimele zile, susțin sursele ProSport.


Cele două părți au purtat mai multe discuții prin videoconferință în ultimele zile și au reglat foarte multe lucruri care nu erau clare pentru vânzarea clubului. În acest moment, spaniolii vor să cumpere 82% de la Ionuț Negoiță și 10% de la suporterii, care au devenit acționari.


Șansele ca afacerea să se realizeze, în sfârșit, sunt foarte mari în acest moment, asta dacă nu cumva intervine vreo surpriză de ultimă oră. Actele ar urma să se semneze zilele viitoare.


ProSport a anunțat în exclusivitate la începutul lunii mai de interesul manifestat de spanioli pentru cumpărarea clubului Dinamo. În tot acest timp, Negoiță și Melero au încercat să ajungă la un acord favorabil ambelor părți. După ultimele discuții, ibericii par să fi acceptat condițiile patronului dinamovist și totul merge în linie dreaptă acum. Mai lipsește doar semnătura pe contract.

Juan Melero a fost vicepreședintele Federației Spaniole de Fotbal în perioada 2007-2008. Înainte de 1990 a fost vicepreședintele ligii secunde din Spania. De-a lungul timpului a fost la cârma unor echipe importante precum Almeria și Getafe. Din 2008 conduce firma Advising Sport.

Totodată, Melero este unul dintre cei cinci semnatari al primului acord al AFE, organizație care apără interesele jucătorilor de fotbal în Spania.


Cu spaniolii lui Andone totul s-a împotmolit la garanția de 3.000.000 de euro!
Perioada grea prin care trece Dinamo a determinat interesul câtorva afaceriști de a cumpăra clubul de la Ionuț Negoiță. Prin intermediul lui Ioan Andone și Toni Curea, un grup de afaceriști iberici, condus de Herminio Menendez, a ajuns la discuții cu patronul de la RIN.



sursa: gsp.ro
sursa: prosport.ro

Comentarii