Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Fanii lui Dinamo, detectivi particulari! Cum au dat de Herminio Menendez şi ce au aflat despre investitorii spanioli




FOTBAL:DINAMO BUCURESTI-BENFICA LISABONA 1-2,CUPA UEFA (22.02.2007)



Asociaţia "Doar Dinamo Bucureşti" rămâne singura entitate care investeşte la echipă - fanii de la PCH au plătit salarii la jucători şi au contribuit pentru obţinerea licenţei.

Suporterii au aşteptat acum rezultatul negocierilor dintre Ionuţ Negoiţă şi nişte investitori spanioli pe care i-a prezentat Ioan Andone. Cum afacerea a căzut, cei de la DDB  au dezvăluit că au făcut investigaţii despre societatea respectivă.

"Ni s-a prezentat un nume, e un fond de investiţii, cu numele Alondra din Madrid. Am discutat cu ei, au zis că nu-l cunosc pe Toni Curea, nu au legătură cu Menendez, nu vor să investească în fotbalul din România! A

poi am cerut iar detalii şi ni s-a spus că e Alondra din Valladolid. Mai era una şi în Italia care făcea saltele de pat.Cei din Valladolid au capital social de 3 mii de euro şi probleme financiare.

Am avut dialog şi cu Menendez, printr-un chat cu el. Omul a încetat discuţia când a văzut că vrem să intrăm in niste detalii. Dar nu prea înţelegem atâta secretomanie," a dezvăluit Robert Thomas, reprezentantul DDB, într-o intervenţie la emisiunea Fotbal Club.  

”DDB” poate deveni acționar majoritar la Dinamo
”În urma discuțiilor apărute în ultima vreme și a nesfârșitelor tratative încheiate fără succes, după ce ne-am exprimat susținerea față de ultimii investitori care au negociat pentru cumpărarea clubului, vă anunțăm că vom solicita clubului Dinamo documentele contabile și actele de inventar. Le vom studia și vom face o evaluare a situației.

Vom prezenta membrilor 'DDB' concluziile în modul cel mai transparent și îi vom invita pe membrii cotizanți să se exprime prin vot în legătură cu preluarea clubului de către suporteri prin Programul DDB”, se arată în comunicatul emis de ”Peluza Cătălin Hîldan”. 




sursa: digisport.ro





Comentarii