Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vali Ghionea, s-a dezlănțuit: "I s-a făcut o nedreptate lui Dinamo"





HANDBAL MASCULIN: ROMANIA - AUSTRIA, (14.01.2016)




Dinamo a realizat vineri dimineața un transfer important. Trupa din Ștefan cel Mare a semnat o înțelege pe două sezoane cu Valentin Ghionea (36 de ani), unul dintre cei mai buni handbaliști români de după Revoluție. 



Ghionea, fost jucător la Sporting Lisabona, rivala "câinilor" din Liga Campionilor, a semnat o înțelegere valabilă pe doi ani. 

Vali Ghionea, transferul anului în handbalul românesc
"Îmi doresc cu Dinamo să ajungem cât mai sus în Liga Campionilor, să demonstrăm că toată munca pe care au făcut-o în ultimii ani nu a fost degeaba, să încercăm să ne luptăm cu echipele puternice și să arătăm că se poate.

Că va fi Veszprem, Paris, oricare alt adversar, să arătăm că se poate câștiga și împotriva echipelor mari.


Iar individual îmi doresc să ajut clubul cât mai mult, cu toată experiența mea și cu tot ce știu despre handbal. Cred că și Dinamo are nevoie de sfaturile mele, de experiența mea și cred pot să ajut la rândul meu", a punctat Ghionea, pentru ProSport. 

Vali Ghionea, transferul anului în handbalul românesc

Fostul component al naționalei a comentat decizia FRH de a îngheța campionatul și de a o pune pe Dinamo, lider în Liga Zimbrilor, într-o postură delicată. 

"Din punctul meu de vedere ar trebui ca Dinamo să primească acest wildcard. În primul rând pentru faptul că este cea mai bună echipă din România, chiar dacă nu i s-a acordat titlul.

Apropo de acest lucru, este o nedreptate, era clar că Dinamo era cea mai bună, era lider detașat, nici nu se punea problema că altcineva va câștiga campionatul", a mai declarat extrema dreaptă, într-un interviu pentru ProSport. 

Vali Ghionea a ajuns la 13 sezoane de Liga Campionilor, după partide jucate pentru Wisla Plock, HCM Constanța, Pick Szeged și Sporting Lisabona. 

Vali Ghionea, transferul anului în handbalul românesc
Consiliul de Administrație al Federației Române de Handbal a decis luni închiderea sezonului competițional 2019-2020, fără acordarea titlului de campioană în Ligile Naționale (masculin și feminin).

În momentul întreruperii campionatului, echipa antrenată de Constantin Ștefan avea cinci puncte în plus față de următoarea clasată, un golaveraj de +104 și un meci mai puțin, iar față de locurile 3-5, două meciuri mai puțin și peste 12 puncte avans.

"Cred că Federația Europeană va lua și asta în considerare, că Dinamo este într-un progres, îndeplinește toate condițiile în afara Rankingului de țară. Are suporteri, plasament bun al Bucureștiului cu aeroport, tot ce este nevoie, un buget stabil în ultimii ani.

Cred că ar fi nedrept ca Federația Europeană să aducă o formație de pe locul 2, de exemplu, cum este Sporting. Chiar și Pick Szeged, de ce nu, fiind vicecampioană nu ar merita să primească înaintea echipei Dinamo, care este pe locul 1.

Sperăm ca Federația Europeană să ia o decizie corectă în privința lui Dinamo. Personal, eu îmi doresc să mai joc măcar 2 ani în Liga Campionilor, să ajung la 15 sezoane!", a mai spus Ghionea, pentru sursa citată. 



sursa: digisport.ro

Comentarii

  1. EHF analizeaza situatia , in primul rand d.p.d.v al retetei financiare ! In al 2-lea rand , faptul ca a ajuns in sferturi , e un argument sportiv important ! Cred ca , da !

    RăspundețiȘtergere

Trimiteți un comentariu