Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






A mai rămas fix o lună până la primul derby din 2018! Mesajul lui Dănciulescu pentru FCSB: "Se tem de noi!"

[starttext]




VIDEO | A mai rămas fix o lună până la primul derby din 2018! Mesajul lui Dănciulescu pentru FCSB: "Se tem de noi!"


Primul derby al anului se joacă peste o lună, dar înţepăturile au început. Dănciulescu ştie de ce nu îi vor rivalii în play-off şi le cere propriilor jucători să vorbească pe teren.



Dinamo a terminat anul 2017 în afara locurilor de play-off, situaţie inacceptabilă pentru Ionel Dănciulescu. Campion de trei ori cu roş-albii, oficialul aşteaptă mai mult de la jucători.

"Se simte optimismul, încrederea în forţele proprii, dar asta vreau să o văd în prima etapă, împotriva celor de la Craiova, adică din gură vorbim şi spunem multe, vreau să văd fapte şi am nevoie de o tresărire de orgoliu din partea lor. Dinamo are un lot de play-off, nicidecum de play-out şi e momentul ca ei să demonstreze lucrul acesta, începând de la prima etapa a returului", spune Dănciulescu.

Derby-ul cu FCSB se joacă pe 17 februarie. Roş-albaştrii ar vrea ca Dinamo să rămână în afara play-off-ului.

"Mai mult ca sigur se tem de noi pentru că istoricul ultimilor ani e în favoarea noastră şi clar nu ne vor în play-off. Dar eu sunt convins că vom fi acolo şi vom juca numai şi numai pentru Dinamo, nu vom face jocurile nimănui, aşa cum nu le-am făcut niciodată", a declarat Dănciulescu pentru Telekom Sport.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii