Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Torje semnează azi cu Dinamo. Ultimele detalii despre transfer

[starttext]



Gabriel Torje.




Aşa cum Digi Sport te-a anunţat în exclusivitate, în cadrul emisiunii Fotbal Club, Dinamo este aproape de prima lovitură importantă pe piaţa transferurilor în această iarnă: repatrierea lui Gabi Torje. Mijlocaşul va ajunge în Ştefan cel Mare sub formă de împrumut, iar "câinii" vor suporta 10.000 de euro pe lună din salariul de 30.000 pe care fotbalistul îl are la gruparea de care aparţine, Terek Grozny.



Deşi impresarul Cristea Opria vrea să îl direcţioneze spre o altă echipă, deranjat fiind de declaraţiile antrenorului Vasile Miriuţă, Torje îşi doreşte foarte mult să îmbrace din nou culorile alb-roşii. Din informaţiile primite de la Digi Sport Matinal, transferul lui Torje la Dinamo este doar o formalitate. Jucătorul de 28 de ani este aşteptat azi la birourile de la Rin, pentru a semna înţelegerea cu gruparea din Ştefan cel Mare, pentru care a mai evoluat în perioada 2008-2011.

Mijlocaşul va evolua sub formă de împrumut la Dinamo, până în vară. Clubul lui Ionuţ Negoiţă îi va achita lui Torje 10.000 de euro din salariul de 30.000 de euro pe lună, pe care fotbalistul îl are la Terek. Rămâi pe digisport.ro pentru detalii!

În afara lui Torje, şi Laszlo Sepsi este aproape de a semna cu Dinamo.

Roș-albii s-au despărțit iarna aceasta de Paul Anton (26 de ani), care a semnat pe doi ani cu Anji, pentru care au primit 500.000 de euro, de Steliano Filip (23 de ani), transferat la Hajduk Split, contra sumei de 300.000 de euro și de Filipe Nascimento, plecat la Levski, unde va fi coleg de echipă cu un alt fost dinamovist Rivaldinho, care a fost cedat gratis.

9 echipe a bifat până acum Torje: Timişoara, Dinamo, Udinese, Granada, Espanyol, Konyaspor, Osmanlispor, Akhmat Grozny și Karabukspor.

2,5 milioane de euro e cota lui Torje, conform site-ului de specialitate transfermartk.de.

4 goluri a marcat Torje în cele 18 meciuri oficiale petrecute în tricoul lui Karabukspor

18 goluri a marcat Torje din 2011 până în prezent, de când a plecat de la Dinamo

Torje a mai jucat la Dinamo în perioada 2008-2011. A marcat 20 de goluri în cele 137 meciuri în tricoul "câinilor".

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii