Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Torje renunţă la sute de mii de euro ca să semneze cu Dinamo. Reacţia fanilor a fost decisivă

[starttext]



gabi torje




Totul părea cât se poate de simplu în cazul transferului lui Gabi Torje la Dinamo şi se vorbea că jucătorul ar putea chiar intra o repriză în meciul cu CS U Craiova. Dar, în jurul orei 14:00, totul părea căzut din cauza unei sume de bani pe care jucătorul ar pierde-o. Se vorbea de 70.000 de euro, dar, de fapt, Gabi are de luat de la Karabukspor 700.000 de euro. Bani pentru care i-a reclamat pe turci. Sursele Digi Sport sunt sigure că Torje va semna cu orice risc cu Dinamo, în primul rând datorită susţinerii arătate în ultimele două zile de către fani.




Pe lângă promisiunea făcută suporterilor lui Dinamo, Torje vrea să joace pentru a fi în atenţia selecţionerului Cosmin Contra.

Aproape sigur, dintre cei 700.000 de euro, Torje va pierde în jur de 210.000 de euro în cazul unui nou litigiu cu Karabukspor. Este o sumă imensă, bani pe care niciun fotbalist de la Dinamo nu-i câştigă într-un an! Numai că Torje a apucat să le spună foarte multor dinamovişti că va juca pentru Dinamo până la vară şi acum nu vrea să mai dea înapoi. Chiar dacă apropiaţii îl sfătuiesc să mai aştepte, Torje va semna cât mai repede cu Dinamo. Este posibil chiar în această seară.


Şansa fotbalistului de 28 de ani este că Akhmat Groznîi este de acord ca Torje să meargă la Dinamo şi va plăti în continuare 40.000 de euro din contractul fotbalistului. Adică la fel cât îi achita şi pe vremea în care a jucat în Turcia. Iar Dinamo va plăti 10.000 de euro pe lună. La Groznîi, românul mai are un an şi jumătate contract, cu salariul de 70.000 de euro pe lună.

Mai există un punct sensibil, din care probabil că tot Torje va ieşi în pierdere. Akhmat doreşte să-l împrumute până în iulie 2018, în timp ce Dinamo zice că vrea să-l plătească doat până în iunie. Aşa că va pierde salariul pe o lună.În jurul orei 16:00, la sediul lui Dinamo a sosit impresarul lui Torje, Cristea Opria, pentru a verifica din nou actele.

Dinamo-CS U Craiova se joacă duminică, de la 20:45 şi va fi în direct pe Digi Sport 1. Pentru a putea evolua, lui Torje trebuie să-i vină cartea verde din Turcia.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii