Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Talente pana(ra)meze" din "Cafea cu parfum de femeie..."

[starttext]






Jaime Penedo, după părerea mea, şi cred că a multora dintre dvs. este la ora actuală cel mai bun portar din liga 1, şi cu mult peste ceea ce am avut pe acest post īn ultimii 4-5 ani.
Specific asta, tocmai pentru a nu crede nimeni, că aceste comentarii ale mele sunt tendențioase- nicidecum.
Vreau să subliniez altceva.

" Talentele " astea de domnişoară din telenovelele sud-americane, sunt posibile, pentru că jucătorii simt atunci când la echipă nu este disciplină, văd că nu există un " jupân " care să ia măsuri imediate īn cazuri de indisciplină, şi ca atare gândesc la modul copilăros(dar şmecherit) şi şantajist: " dacă lui' telică i s-a permis, atunci mie de ce nu? "

Penedo, are şi el dreptatea lui, fiindcă Negoiță dacă ar putea, i-ar lua absolut toată prima de calificare la mondial, ar īndesa-o īn buzunarul astronomic de ĪNCASĂRI, şi imediat ar trece la următorul (şi singurul capitol) capitol pe care īl ştie ca pe Tatăl Nostru- că tot este dânsul credincios...
Borcea credea " Īn Dumnezeu Atotstivuitorul ", iar " dl. Ionuț, crede până la fanatism exacerbat īn Unul Buzunar Neīncăpătorul.

Până la urmă, totul pleacă de la două lucruri care la Dinamo se fac " pe genunchi ", ca la CAP Popleaca.
1.Modul īn care sunt făcute este unul total neprofesionist! De ce nu sunt clare condițiile, drepturile, obligațiile şi responsabilitățile jucătorului ? Da X-ulescule, ai prime de obiectiv, de clasament, de o EVENTUALĂ PARTICIPARE LA VREUN CAMPIONAT, asta, asta şi asta, dacă nu respecți- basta(nu e vreo aluzie la generalul maghiar, care i-a făcut felul lui Mihai Viteazul😕) !
2.Subțirimea de ani de zile a lotului!!!
Penedo ştie că nu are concurent pe postul său, ştie că Dinamo " arde īn focuri " după play-off, ca atare joacă la alibi.
Īşi permite ifose desprinse din telenovelele de succes din țările sud-americane, şi īncepe cu scuze de genul " ba că avionul a rămas fără kerosen, ba că a mâncat fructe de mare expirate, ba că a mâncat urzici ", pe când în realitate, e o aşa vreme frumoasă īn Panama, încât, cum dracu' să-ți vină să pleci?
Repet, Penedo este un portar bun, dar nu excepțional.Este un portar bun datorită mediei calitative joase a celorlalți portari din campionat!
Li s-au permis astfel de capricii jucătorilor super talentați, decisivi, primordiali pentru rezultatele echipei, de către antrenorii cu pedagogie fotbalistică.
Suntem prea repede cuceriți de genul de declarații: " mă simt ca acasă aici, fanii sunt extraordinari, sunt dinamovist de când eram īn placentă ", tra, la, la...
Când de fapt " se cântă pe bancnote ", nu pe note, iar īn cazul străinilor este şi normal, sunt profesionişti( Penedo chiar este, alții mai puțin ), din asta trăiesc. Dar dacă eşti profesionist, atunci când tratezi clubul la care activezi, de o manieră neprofesionistă, atunci să suporți şi măsuri profesioniste( scuzați-mi repetiția voită ) atunci când greşeşti.
Pentru că, tu, Penedo, până să vii la Dinamo, nu erai vreun Dino Zoff, pe care se băteau naționalele lumii să te naturalizeze īn vederea convocării pe la vreun CM- nicidecum! 
Totul este cauzat de lipsa de pricepere a celor din conducerea clubului, īn principal de la patron, şi până la absolut tuturor celorlalte funcții executive din club!

Prea a ajuns Dinamo să fie trată de toți africanii, neo-zeelandezii, şi mai nou sud-americanii, ca o menajeră căreia i-o trag toți când li se scoală!

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare! 
sursa photo: www.gsp.ro
Articol scris de: Caine Rosu
[endtext]

Comentarii