Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Rivaldinho, atac dur la Miriuţă. "Nu îi plac străinii şi dă mereu vina pe jucători"

[starttext]


rivaldinho




Rivaldinho a semnat cu Levki Sofia şi îl atacă pe Vasile Miriuţă. Brazilianul a plecat "liber de contract" de la Dinamo după ce a fost anunţat că nu mai face parte din planurile antrenorului. Sud-americanul a fost trimis să se antreneze separat şi a fost "salvat" de oferta din Bulgaria. Rivaldinho va fi coleg de echipă cu un alt fost dinamovist: Filipe Nascimento.





”Lui Miriuță nu îi plac străinii și m-a tratat incorect deși eu am avut cele mai multe goluri dintre toți fotbaliștii ofensivi. Nu a știut să facă o atmosferă bună și să mențină o atmosferă bună. A rupt echipa pentru că niciodată nu-și asumă greșelile și dă mereu vina pe jucători, ba pe români, ba pe străini", a declarat Rivaldinho pentru siteul doardinamo.ro


"Am renunțat la el pentru că a venit alt jucător în atac (n.r. Daniel Popa). În plus el era și accidentat, îl supăra o pubalgie, iar eu am nevoie de războinici pentru finalele ce ne așteaptă", a explicat Vasile Miriuţă, antrenorul echipei Dinamo, motivele despărţirii de băiatul lui Rivaldo.

Brazilianul a spus că Miriuţă nu a vorbit niciodată cu el şi nu i-a explicat de ce a renunţat la el. Jucătorul a recunoscut că nu ştie nici română şi germană şi astfel i-a fost greu să obţină un dialog cu antrenorul.

"Oficialii m-au tratat corect, am vorbit mereu cu președintele David și cu ceilalți oficiali, dar dacă antrenorul nu te vrea, nu ai ce să faci. Eu îmi doresc foarte mult ca Dinamo să meargă în play-off. Jucătorii ar merita”, a declarat Rivaldinho.

"Tot respectul pentru tatăl lui, ca fotbalist, dar despre Rivaldinho prefer să nu vorbesc", a spus şi Dănuţ Lupu, unul dintre membrii echipei de scouting a clubului Dinamo.

Rivaldinho a înscris patru goluri în acest sezon pentru Dinamo, de trei ori în Liga 1 şi o dată în Europa League, contra lui Athletic Bilbao, după ce marcase de trei ori în a doua jumătate a stagiunii trecute.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii