Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Schimb surprinzător de jucători! Dinamo îi dă pe Nascimento și Rivaldinho, dar ia un campion al României

[starttext]



Neluț Roșu (dreapta) în duel cu Alibec




Filipe Nascimento va pleca sâmbătă dimineață în Bulgaria pentru a face vizita medicală la noua echipă.





UPDATE 01:40
GSP.ro a aflat pe parcursul nopții că și Rivaldinho va merge sâmbătă dimineață în Bulgaria pentru a face vizita medicală ca să semneze cu Levski Sofia. Detaliile contractuale încă n-au fost dezvăluite.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Mijlocașul portughez în vârstă de 23 de ani a ajuns la un acord cu Levski Sofia, iar în schimbul său clubul Dinamo îl va primi pe Neluț Roșu (24 de ani/mijlocaș) și 120.000 de euro.

De altfel, Roșu, fostul campion al României cu Viitorul, declara la începutul anului că și-ar dori să joace pentru "câini": "Mi-aş dori să joc în străinătate, dar nu pot să zic că nu m-aş întoarce la o echipă bună, cu pretenţii, care să se bată în play-off. Nu pot să zic că nu sună tentant Dinamo. E o echipă cu tradiţie care în fiecare an îşi doreşte să prindă play-off-ul. Ar fi un dezastru dacă nu l-ar prinde".

Neluț Roșu, 24 de ani, s-a născut la Cluj-Napoca. Este mijlocaș central, evaluat de transfermarkt.com în vara 2017 la un milion de euro. A evoluat în carieră pentru CFR Cluj, Luceafărul Oradea, Concordia Chiajna, FC Botoșani și Viitorul. A luat titlul cu echipa lui Hagi sezonul trecut, jucând în 15 meciuri în toate competițiile. Sezonul acesta are 6 meciuri la Levski.

BURSA TRANSFERURILOR LA DINAMOdinamo
Antrenor: Vasile Miriuţă (confirmat)
Veniri: Nistor (CFR Cluj), Popa (Botoşani), Popescu (Voluntari), Olteanu (Voluntari), Monroy (Petah Tikva), Pesici (Hajduk)
Plecări: Costache (CFR Cluj), Anton (Anzhi), Filip (Hajduk Split), Nascimento (Levski Sofia)

2 goluri
a marcat Nascimento pentru Dinamo în cele 16 partide jucate în acest sezon de Liga 1

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii