Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Miriuță i-a supărat pe fani cu ultima decizie! Unde se va juca meciul cu CS U Craiova

[starttext]



miriuta-6



Oficialii celor de la Dinamo au decis să evolueze pe stadionul din Șoseaua ”Ștefan cel Mare” în primul meci oficial al lor din 2018, contra celor de la CS U Craiova. Gabi Balint, expert Digi Sport, prezent în studioul emisiunii ”Fotbal Club”, a anunțat că roș-albii vor să joace în ”Groapă” și cu rivalii de-o viață de la FCSB.


Decizia conducerii i-a iritat la maximum pe fanii ”câinilor”, care au reacționat destul de repede pe site-rile de socializare.

 ”Meciul cu Universitatea Craiova ar trebui să se joace pe Arena Națională, ca să fie mulți spectatori. FCSB joacă în deplasare, terenul e liber, doar să vrea clubul Dinamo, să nu fie speriași că vin mulți olteni ;))”, a postat unul dintre fani. De altfel, există mai multe reacții ostile din parte susținătorilor roș-albilor, care speră ca măcar Derby de România să fie mutat, până la urmă, pe cea mai mare arenă a țării.

”Mi se pare nefericită această idee. Au 30.000 de spectatori pe Arena Națională. Recuperezi și banii de chirie, plus că ai și presiunea suporterilor. Pierd și fanii, echipa nu e susținută”, a spus și Gheorghe Mulțescu, fostul antrenor al celor de la CS U Craiova.


Surse Digi Sport susțin că sunt persoane chiar din interiorul clubului care nu ar fi de acord cu o astfel de decizie, după cum a dezvăluit Dan Filoti, moderatorul emisiunii ”Fotbal Club”, de la Digi Sport. Cel care însă a spus că vrea ca meciurile cu oltenii și cu roș-albaștrii să se dispute în ”Groapă”, potrivit acelorași surse, este chiar antrenorul Vasile Miriuță, deși public tehnicianul a spus că ar vrea ca echipa sa să fie gazdă pe arena de cinci stele din Capitală.

”El poate să invoce și următorul motiv: cunoaștye terenul, se antrenează acolo, joacă acolo, știe niște repere, e altceva, e mai avantajat acolo. Mi-aduc aminte că atunci când jucam la Extensiv cu Craiova și nu am pierdut niciun meci acolo. Jucătorii cunoșteau terenul, nici nu mai trebuia să te uiți, ajungea doar privirea periferică, a fost foarte bine”, a mai spus Mulțescu.

În schimb, Gabi Balint a semnalat faptul că suprafața de joc de pe ”Ștefan cel Mare” ar putea fi serios avariată dacă vremea va fi urâtă la început de februarie.

”Campionatul începe cel mai devreme acum, în 2018, nu știu cum va fi vremea, acum să vedem care stadioane au instalație de încălzire și care funcționează”, a mai spus Balint, la Digi Sport.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii