Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Actorul schimbă regizorul

[starttext]





Imagini pentru negoita gsp
Imagini pentru clovn


Actorul care poate schimba " regizorul " şi spectatorii care pot deveni " actori principali "

Dragi câini iubitori ai teatrului de bună calitate, īn următoarele zile avem oportunitatea de a readuce " Teatrul Dinamo " acolo unde îi este locul.
De câțiva ani de zile, regizorul care pune īn scenă reprezentațiile echipei, īşi bate joc de spectatori, de actori, de istoria teatrului īn sine!
Calcă īn picioare notorietatea uneia dintre instituțiile de marcă ale fotbalului românesc!
Dinamo, a jucat pe marile scene ale fotbalului românesc, european, deci nu poți pune o aşa " trupă " încărcată de istorie, să joace teatru de păpuşi prin vreun cămin cultural de prin medii " rurale fotbalistic! "
" Domnul " Negoiță este cel mai neproductiv " regizor "! Foarte productiv īnsă pentru propriile buzunare.
Īncasările au avut doar sens unic către buzunarele sale, orice " actor " mai de Doamne-Ajută, a fost vândut la prima strigare, aducându-se īn loc, comedianți liberi de contract de pe la " circurile fotbalistice ambulante! "
Clădirea " teatrului " a ajuns īn paragină, tinerele talente au fost īmprumutate către trupe apărute în urma unor boom-uri financiare, spectatorii au renunțat să mai vină la spectacole.
Īn teatru, rolul măscăriciului e destul de important, are replicile acide, care par inconştiente, dar luate īn profunzime, sunt pline de subīnțeles, de adevăr crud.
La noi, la Dinamo, e grav faptul că " MĂSCĂRICIUL " are rolul principal, îşi ia rolul mai īn serios decât trebuie, şi distruge totul īn jur!
Īntr-adevăr ne lasă fără replică.
E timpul ca noi, " spectatorii ", să ajutăm TEATRUL DINAMO SĂ REDEVINĂ CEEA CE A FOST! 
E timpul ca astfel de " măscărici trecători " să ocupe locul care li se cuvine.
Ştim cu toții, sunt multe necunoscute, e normală reticența, suspiciunea, temerea că " dacă nu-i aşa? "
Dar nu putem juca Iliada şi Odiseea, dacă noi vom continua să gustăm din plin piese de genul " D-ale Carnavalului ", puse īn continuare  īn scenă de un MASCĂRICI!

Putem deveni actori în această piesă, nu o să ne mai putem privi cu demnitate īn oglindă, dacă suntem doar simpli " FIGURANȚI! "

Aşteptăm ca miercuri, Razvan Oprea, să prezinte " scenariul. "
Dinamo nu " a jucat teatru " īn fotbal, dar A FĂCUT SPECTACOL ODINIOARĂ!
Nu vă este dor de spectacol? Nu vă este DOR de DINAMO?

Ştiu că vă este, murim pentru aceste culori!

FIȚI ALATURI DE HAITĂ!

DIN CENUŞĂ SĂ RENASCĂ UN MARE DINAMO

Articol scris de: Caine Rosu
Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!
sursa photo: www.gsp.ro
sursa photo: www.publika.md
[endtext]

Comentarii