Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Trece Miriuţă peste neînţelegerile cu Penedo?! ”Penedo trebuie să fie în poarta lui Dinamo. A dat siguranţă în trecut”

[starttext]




EXCLUSIV | Trece Miriuţă peste neînţelegerile cu Penedo?! ”Penedo trebuie să fie în poarta lui Dinamo. A dat siguranţă în trecut”


Cristi Munteanu, fost portar la Dinamo Bucureşti, este de părere că Miriuţă ar trebui să treacă peste neînţelegerile cu Penedo, iar portarul panamez ar trebui să revină în poarta roş-albilor pentru că a dat siguranţă echipei atunci când s-a aflat între buturi.






”Da, cu siguranţă, am văzut declaraţiile lui Penedo, am văzut că pare un tip serios, nu cred că cineva glumeşte sau minte în legătură cu sănătatea sa. E clar că Penedo trebuie să fie în poarta lui Dinamo pentru că a dat o siguranţă, a făcut meciuri bune, e un portar care Dinamo după urma lui încasează nişte bani de la Campionatul Mondial.

Eu cred că Miriuţă e înţelept şi îl va reîntroduce în poarta echipei pentru că merită. Asta nu înseamnă că ceilalţi portari ai lui dinamo nu sunt ok, dar el a fost titularul şi el a fost numărul 1 până acum”, a declarat Cristi Munteanu la Telekom Sport.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii