Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un dinamovist dezvăluie motivul pentru care nu a mai jucat fotbal de peste jumătate de an: "Trebuie să-l ajutăm cu toții"

[starttext]




Foto: Ionuț Iordache




Aitor Monroy e unul dintre copiii de suflet ai lui Vasile Miriuță, Dinamo fiind a treia echipă la care cei doi colaborează, după Ceahlăul și CFR. Așa se și explică de ce închizătorul spaniol de 30 de ani  a fost adus la Dinamo, deși a disputat ultimul meci oficial în mai 2017!




- Aitor, ai intrat direct în focuri după șapte luni de pauză fotbalistică. Cum e?
- Pentru mine a fost pauză de meciuri, nu de antrenamente! Să știi că m-am antrenat zilnic cu o echipă din ligile inferioare din Spania. Am făcut patru antrenamente pe săptămână. Așa că am fost pregătit fizic atunci când am venit la Dinamo.

- Ai avut probleme medicale, de ce ai stat atât pe tușă?
- Nu, deloc! Am avut ceva probleme personale acasă și nu am vrut să mai plec din Spania. Am avut oferte destule, dar am hotărât că e mai bine așa.

- Din câte știm, în perioada asta a născut soția ta.
- Da, așa e. Avem doi copii acum și unul are nevoie de atenție specială, trebuie să-l ajutăm cu toții. A trebuit să mă concentrez întâi pe familie și după aceea pe fotbal. Am zis să treacă perioada imediată de după naștere și apoi o să semnez cu cineva.

- Ce ți-a spus Miriuță, când te-a chemat la Dinamo?
- Mi-a zis că are nevoie de un fotbalist de profilul meu în lot.

- Ați mai păstrat legătura din 2014, când erați împreună la CFR?
- Da, am vorbit mereu. Am acceptat imediat propunerea, am jucat în Liga 1 și știu ce înseamnă Dinamo în fotbalul românesc. E o onoare pentru mine.

Foto: Ionuț Iordache
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii