Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Penedo a revenit în România! Primele declarații făcute de portar: "Abia aștept să încep munca"


[starttext]








Panamezul Jaime Penedo a revenit astăzi în România, urmând ca în cursul acestei zile să ajungă în Limassol, Cipru, acolo unde Dinamo este în cantonament.




La revenirea în București, Penedo a vorbit despre planurile sale și anunță că va trage tare pentru a-l impresiona pe Miriuță. "Abia aștept să încep munca. Voi munci din greu ca să recuperez timpul pierdut. Trebuie să ajungem în play-off, chiar dacă e mult de muncă", a spus Penedo pentru GSP.RO.

Portarul de 36 de ani, care mai are contract cu Dinamo până în vară, nu a fost prezent la reunirea de pe 8 ianuarie, acuzând probleme medicale. Cel mai probabil, antrenorul Vasile Miriuță îl va amenda pe panamez pentru întârziere. Conform regulamentului de ordine interioară, fiecare zi de întârziere nemotivată este amendată cu 500 de euro.

40 de meciuri
a jucat Penedo pentru Dinamo în toate competițiile

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii