Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Lovitura încercată de Dinamo! Miriuţă îl vrea pe golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut

[starttext]



EXCLUSIV | Lovitura încercată de Dinamo! Miriuţă îl vrea pe golgheterul Ligii 1 din sezonul trecut



A mai rămas o săptămână până la debutul sezonului de primăvară în Liga 1, însă Dinamo caută în continuare soluţii pentru întărirea lotului, iar Vasile Miriuţă are deja o ţintă pentru linia ofensivă.




Tehnicianul "câinilor" vrea să-l aducă pe Azdren Llullaku, care în sezonul trecut a reuşit 16 goluri în tricoul lui Gaz Metan Mediaş şi a devenit golgheterul Ligii 1, deşi a jucat în România doar în prima parte a sezonului 2016-2017.

Llullaku a devenit liber de contract după ce s-a despărţit de Astana, iar în această perioadă se antrenează cu echipa din Mediaş.

Miriuţă vede în Llullaku o soluţie perfectă pentru ofensivă şi îşi doreşte să-l folosească pe albanez ca vârf doi, în spatele lui Adam Nemec. În aceste condiţii, foarte probabil brazilianul Rivaldinho se va despărţi de roş-albi în această iarnă, fiind dorit de ŢSKA Sofia.

Llullaku: "Gaz Metan e prima opţiune din România!" Îl fac dinamoviştii să se răzgândească?

În urmă cu câteva zile, Azdren Llullaku a vorbit pentru Telekom Sport despre revenirea în România, precizând că prima opţiune din ţară este Gaz Metan, dar că se aştepată să evolueze tot în campionatul din Kazahstan. Totuşi, o ofertă concretă din partea lui Dinamo i-ar putea schimba planurile

"Mă simt bine cu Gaz, ştiţi şi voi că am petrecut aproape 5 ani la Gaz Metan şi mă simt bine aici. Momentan mă gândesc la alte opţiuni, mai am ceva (n.r. oferte), dar aştept. Cred că mă voi întoarce acolo, în Kazahstan, la o altă echipă.

Eu cred că în România Gaz Metan e prima opţiune. A fost întotdeauna (prima opţiune) şi va rămâne aşa pentru că mi-a dat mult şi m-a făcut fotbalsit", declara Llullaku pentru Telekom Sport.

1,2 milioane de euro valorează Llullaku conform Transfermarkt

30 de goluri şi 12 pase decisive a reuşit Llullaku în cele 112 meciuri jucate în Liga 1, pentru Gaz Metan Mediaş şi CSM Poli Iaşi

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]


Comentarii