Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Jaime Penedo, 36 de ani, a răspuns în sfârșit la telefon

[starttext]



FOTO: Cristi Preda




Dinamoviștii au vorbit marți cu Jaime Penedo, portarul dispărut nemotivat, iar acesta le-a transmis că va ajunge joi în cantonament.




Dat dispărut de pe 12 ianuarie, titularul buturilor, Jaime Penedo, 36 de ani, a răspuns în sfârșit la telefon și le-a transmis "câinilor" că va veni în cantonamentul din Cipru abia mâine!

Adică în ziua în care echipa lui Vasile Miriuță joacă primul amical din acest turneu de pregătire, cu Aris Limassol, ocupanta penultimului loc din primul eșalon fotbalistic al Ţării Afroditei.

Conform regulamentului de ordine interioară, fiecare zi de întârziere nemotivată este amendată cu 500 de euro, deci Penedo trebuie să plătească 2.500 de euro.

Panamezul i-a mai păcălit o dată pe dinamoviști, când și-a amânat venirea la reunirea lotului de pe 8 ianuarie până pe 12. Atunci a motivat că are probleme de sănătate din cauza unei toxiinfecții alimentare.

40 de meciuri
a jucat Penedo pentru Dinamo în toate competițiile

FOTO: Cristi Preda
sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii