Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Nou succes al roș-albilor în 2018. Ce a decis Miriuță în cazul lui Penedo

[starttext]



miriuta-3





Dinamo a câștigat primul meci din 2018, unul cu caracter amical, disputat în Cipru, contra celor de la Austria Viena, scor 3-2. Ionuț Nedelcearu (29) și Adam Nemec (53, 61) au înscris golurile roș-albilor, iar pentru Austria Viena au marcat Mohammed Abdul Kadiri (47) și Ibrahim Alhassan (49), după cum se arată pe site-ul oficial al bucureștenilor.




Tehnicianul ”câinilor”, Vasile Miriuță, a decis să nu-l includă deloc în lot pe Jaime Penedo, abia revenit la echipă după ce a spus că a avut o toxiinfecție alimentară. Astfel, Laurențiu Brănescu a fost titular, în timp ce Vlad Muțiu a intrat pe parcurs. Miriuță a mai surprins și prin faptul că l-a titularizat pe Nica în flancul stâng.

Iată echipa de start a lui Dinamo: Brănescu – Romera, Nedelcearu, M. Popescu, Nica – Mahlangu, Monroy – Hanca, Nascimento, Pesic – Nemec.
Au mai jucat: Muțiu – Corbu, Dudea, Vlad Olteanu, Salomao și Daniel Popa.

Termalica BB Nieciecza, locul 13 în prima ligă a campionatului polonez, este următorul adversar al dinamoviștilor în Cipru, partida fiind programată miercuri, 24 ianuarie, de la ora 16:00, la "Kissonerga Stadium".

Al doilea amical al roș-albilor a fost unul liniștit. Asta în comparație cu primul test de pregătire, disputat contra celor de la Aris Limassol, scor 5-0, la finalul căruia s-a declanșat un scandal.

Aflată în lupta pentru evitarea retrogradării în Cipru, Aris Limassol, penultima în clasament, a ales să se prezinte cu o echipă experimentală la partida cu Dinamo pentru a-şi menaja titularii în vederea meciului de campionat cu Apollon, ocupanta locului 2, care va avea loc duminică.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii