Ultima Postare

Planul ingenios al lui Dinamo pentru a genera venituri: Cum să transformi piatra în aur

  Foto: Sport Pictures La vârsta de 55 de ani, Ionuț Lupescu, figura emblemată în Clubul Sportiv Dinamo, a discutat despre posibilele denumiri ale viitoarei arene din ”Ștefan cel Mare”. Potrivit fostului mijlocaș, reprezentanții Ministerului de Interne, par să își îndrepte atenția către obținerea unei sponsorizări pentru această structură. Un exemplu relevant este echipa rivală din Giulești, Rapid, care a semnat un acord de sponsorizare cu o companie de pariere pentru arena de lângă podul Grant. Pe data de 21 martie 2024, suporterii dinamoviști au primit vestea mult așteptată: prin Hotărârea de Guvern adoptată în acea zi, autoritățile au eliminat toate blocajele în calea construcției noii arene din ”Groapă”. ”Indicii” despre numele noului stadion al lui Dinamo: ”Așa se întâmplă în lume!” Astfel, durata totală a proiectului nu va depăși 45 de luni și va fi gestionată de Compania Națională de Investiții. Ionuț Lupescu, în calitate de președinte de onoare al CS Dinamo, a expri

Post Top Ad






Vasile Miriuță dă explicații după ultima plecare de la Dinamo: "Nu noi am vrut să-l dăm"

[starttext]








Levski Sofia l-a transferat pe mijlocașul portughez  Filipe Nascimento, iar Dinamo a primit 200.000 de euro în schimbul său. Antrenorul Vasile Miriuță a explicat acest transfer și de ce a fost lăsat să plece, chiar dacă mutarea nu făcea parte din planurile sale.




"Nascimento a venit și ne-a spus că are ofertă și că vrea să plece. Eu i-am zis să nu plece, pentru că s-a pregătit bine. Peste 3 zile a venit iar în camera mea, la 10 seara.

Atunci i-am zis lui Negoiță să-l lase, pentru că nu vrea să stea cu inima. N-am nevoie de el așa. M-a rugat băiatul, mi-a zis că acolo câștigă mai mulți bani. El chiar se pregătise bine și cred că putea fi titular cu Craiova.

Vreau să se înțeleagă bine. Nu noi am vrut să-l dăm. A venit și ne-a rugat să plece, că are oferta asta de la impresarul său. Așa a fost", a zis Vasile Miriuță la TV Digi Sport.

BURSA TRANSFERURILOR  DINAMO
Antrenor: Vasile Miriuţă (confirmat)
Veniri: Nistor (CFR Cluj), Popa (Botoşani), Popescu (Voluntari), Olteanu (Voluntari), Monroy (Petah Tikva), Pesici (Hajduk)
Plecări: Costache (CFR Cluj), Anton (Anzhi), Filip (Hajduk Split), Nascimento (Levski Sofia)

19 meciuri
a jucat Nascimento în acest sezon, marcând două goluri

700.000 €
este cota lui Nascimento, potrivit transfermarkt.de

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii