Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Metoda originală prin care Dinamo a vrut să-l ia gratis pe Deaconu

[starttext]



Ronaldo Deaconu



Nu mai este o noutate că Dinamo preferă să ia jucători liberi de contract, însă modalitatea prin care gruparea din Ștefan cel Mare a încercat să-l ia pe Ronaldo Deaconu, de la Chiajna, este una originală, cu care ilfovenii nu au putut să fie de acordat.





ÎN DIRECT la Digi Sport Matinal, Cristian Tănase, conducătorul Concordiei, a dezvăluit că Dinamo l-a vrut pe mijlocașul de 20 de ani fără niciun ban, roș-albii fiind de acord doar cu eventuale procente, dacă jucătorul s-ar fi transferat apoi în altă parte.

Chiajna a venit apoi cu o altă propunere, Dinamo a refuzat-o, iar transferul lui Deaconu în Ștefan cel Mare a picat definitiv.

"Mai multă poveste a fost în presă. Copilul și-a dorit să meargă la Dinamo. El este sub contract și am avut o singură discuție cu Dinamo. Telefonic, Dinamo ne-a făcut o propunere pentru un transfer definitiv, contra unor procente la o eventuală revînzare.

Din punctul meu de vedere, transferul a picat definitiv. Am propus o altă formă de transfer, sub formă de împrumut, un an și jumătate, fără bani. L-am cerut la schimb pe Tîrcoveanu, care e la Mediaș, dar Dinamo nu a vrut", a spus Tănase.

Ronaldo Deaconu a ajuns la Concordia în 2016, de la Târgu Mureș. În acest campionat, el a jucat în 17 meciuri, a marcat două goluri și a dat două pase decisive.

sursa: www.digisport.ro
[endtext]

Comentarii