Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Interviu cu un vampir

[starttext]



Imagini pentru negoita gsp




Dragă suflare dinamovistă, am reuşit să-i smulg un interviu " salvatorului " clubului Dinamo.
Interviul a fost unul telefonic, şi a fost posibil, doar după ce dl. Negoiță, după îndelungi căutări, a făcut rost de un telefon liber de contract, un Nokia 2110- un număr care nu e deloc aleatoriu, el simbolizând şi anul în care vom mai câştiga şi noi vreun titlu, dacă dânsul va sta în continuare la conducere.



R: Alo, bună ziua d-le Negoiță, vă mulțumim pentru că ați acceptat invitația noastră de a ne acorda acest interviu, dat fiind programul dvs. foarte īncărcat, ştim cu cum vă străduiți din răsputeri īn a găsi noi metode pentru a jumuli clubul Dinamo de bani.

I.N.: Cu mare plăcere, dar vă rog ca să fiți succint, pentru că îmi consumați bateria de la telefon, iar pentru a o reīncarca e nevoie de curent electric, curent care costă bani, bani de care nu prea dispun momentan, fiindcă nu am reuşit īncă să vând absolut toți jucătorii echipei, şi doar 50%100 din barele porților.

R: Ok ! De ce ați ales să fiți investitor la Dinamo, de ce iubiți " câinii roşii? "

I.N.: Complet eronat, mie nici nu īmi plac câinii, iubesc mult mai mult " pisicuțele "- în special cele cu vârste fragede, ultima " pisicuță " pe care o am născând mai deunăzi.
Am preluat acest club, la sugestia unor şmecheri din M.A.I., care nu puteau devaliza acest club, şi aveau nevoie de o marionetă, care să se afişeze ca investitor, şi īn spatele căreia ei, să poată trage īn continuare sforile.
Mediul a fost unul foarte prielnic, pentru că am putut face toate aceste măgării datorită şi mafiei politice PSD-iste, al cărui membru marcant este şi fratele meu.
Īncercasem aceste lucruri şi pe la Iaşi, echipă pe care reuşisem cu succes până la un moment dat să o duc către pierzanie, dar nu prea ieşeau cine ştie ce " firfirei ", pentru că nu poate contesta nimeni lucrul acesta, Iaşi nu are brand-ul şi anvergura lui Dinamo.
Şi, aşa cum vă spuneam, m-am gândit să-mi dezvolt AFACEREA, şi pe fondul derivei în care se scălda acest club, m-am gândit īmpreună cu partenerii mei, ale căror nume nu vi le pot dezvălui, că e păcat să nu profităm de ocazie.

R: Totuşi, nici nu veniseți bine, şi ați declarat insolvența, insolvență asupra căreia planează suspiciunea, lucru rămas ca suspiciune din cauza organelor incompetente ale statului, dar şi a haitei politice care ocupă funcții şi prin D.N.A., că ați fi ascuns active de vreo 17 mil., ca atare aceasta nu putea fi declanşată.

I.N.: Din nou sunteți īn eroare, eu am ascuns aceste active, pentru că, văzând procesul accelerant al devalorizării monedei naționale, am crezut de bună cuviință, să le ascund, şi să le scot mai târziu, când leul va avea valoare.

R: Când veți plăti datoria de 2 mil. de euro către duşmanul dvs. de moarte- Nicolae Badea, pentru a putea recupera palmaresul şi sigla echipei ?

I.N.: Nu ați fost atent la cele declarate de mine mai devreme ! Păi de ce duşman ? Păi dvs. credeți că dacă dl. Badea nu câştiga de pe urma acestei AFACERI, nu mă dădea în judecată până acum? Dar ce câştiga? Echipa se ducea către ligile inferioare, toți partenerii acestor escrocherii aveau numai de pierdut, totul e până la " mălai! " Aşa că am convenit, ca să facem această regie, cum că am fi în litigiu, prostimea crede, iar noi ne umplem buzunarele.

R: Principala acuzație care vă este adusă de către fani, este că tratați acest club DOAR ca pe o simplă AFACERE, că vindeți toți jucătorii mai răsăriți pe sume derizorii, īn acest mod, fiind imposibilă atingerea performanței, performanță cu care acest club emblematic al României, este obişnuit.
Vă acuză că aduceți doar jucători submediocri, liberi de contract, jucători care nu au calitate de Dinamo, jucători care nu-şi propun " ținte īnalte ", jucători care vin pe-aici pentru a-şi lua salariul, alții pentru a fi remontați în vederea vreunui eventual transfer.

I.N.: Īn primul rând, cine-i bagă īn seamă pe suporteri ? Ei sunt doar coparticipanți īn combinația noastră, ar fi bine să vină īn număr cât mai mare la meci, ca NOI SĂ PUTEM CÂŞTIGA ŞI DIN ACEST SEGMENT AL AFACERII, şi să ne mulțumească nouă- SALVATORILOR, că īncă mai văd meciuri īn prima divizie, şi nu pe la matineu !
Pentru a veni în īntâmpinarea vreunor " protestatari "- că tot e acum la modă protestul, am ĪNCHIRIAT una din peluze unor băieți " deştepți ", care îşi pun şi ei adaosul financiar de minimum 5 lei/bilet la meciurile importante, cu public numeros, astfel īncât, câştigă şi ei, câştigăm şi noi, pentru că orice tentativă de revoltă e īnăbuşită din faşă.Aici mai avem ceva de lucru, pentru că avem nevoie de ceva mai multă credulă, naivă.
Referitor la transferuri, aduc jucători liberi de contract, pentru că personal, vreau să īmbunătățesc rata şomajului, e greu fără un loc de muncă, aşa că aducem jucători de prin toate coclaurile, care nu au mai avut de muncă de luni de zile, gândiți-vă, au şi ei familii de īntreținut, aşa că-i aducem la noi la azil, poate-poate îşi revin, şi neplătind nici un chior pe ei, poate scoatem ceva. Şi tot aşa !
Am adus şi câțiva foşti mari jucători, pe care i-am pus īn funcții de conducere, care ne contestau īn trecut, care şi ei erau şomeri.Rolul lor e zero, hm, ba nu chiar zero, sunt un fel de umbrelă a combinațiilor noastre.Eu zic că-i o inițiativă lăudabila nu ?

R: Alții vă acuză că puneți echipa să joace pe Ştefan cel Mare, unde nu vine lumea, stadionul e depăşit, murdar, nu se vede mai nimic din cauza pistei, gazonul este execrabil, etc.

I.N.: Aici am fost inspirat de clipul ăla cu " spartanii ", când s-a luat titlul ! Păi dacă sunt spartani, să joace dom'le prin noroaie, prin pustietăți, păi ce spartanii se bateau pe gazoane impecabile ? Ori sunt spartani, ori nu ?

R: Ce părere aveți de inițiativa lui Răzvan Razvan Oprea, aceea de a atrage suporterii ca membri cotizanți, cu intenția de a prelua clubul din mâinilor mafioților ca dvs. şi a acoliților ?

I.N.: Dom'le, le urez succes, dar īi avertizez că nici cu noi nu-i uşor, suntem EMBLEMA INGINERIILOR FINANCIARE DE TIP MAFIOT !

R: Ce părere aveți despre sintagma: Doar Dinamo Bucureşti ?

I.N.: Pfff, eu am transpus-o altfel, īn accepțiunea mea, aia e o bazaconie ! Noi spunem altfel:

DOAR DINAMO BUCUREŞTI TE MAI FACE

SĂ TE ÎMBOGAȚEŞTI !

Acest articol este un pamflet si trebuie tratat ca atare!
sursa photo: www.gsp.ro
Articol scris de: Caine Rosu
[endtext]





Comentarii