Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a mai renunțat la un jucător! Ce sumă a primit echipa alb-roșie pentru unul dintre titulari

[starttext]








După ce Rivaldinho a ajuns la Levski Sofia, formația bulgară a mai adus un jucător de la Dinamo.


 


Levski Sofia l-a transferat pe mijlocașul portughez Filipe Nascimento, iar Dinamo a primit 200.000 de euro, potrivit TV Telekom Sport. Inițial, Nascimento trebuia să ajungă în Bulgaria în contul transferului lui Neluț Roșu la Dinamo.

Nascimento, care a jucat 19 meciuri în acest sezon, marcând două goluri, nu mai intra în planurile lui Vasile Miriuță și a decis să plece după 6 luni.

Levski Sofia este pe 3 în Bulgaria, la 9 puncte în urma celor Ludogorets.

700.000 €
este cota lui Nascimento, potrivit transfermarkt.de

BURSA TRANSFERURILOR  DINAMO
Antrenor: Vasile Miriuţă (confirmat)
Veniri: Nistor (CFR Cluj), Popa (Botoşani), Popescu (Voluntari), Olteanu (Voluntari), Monroy (Petah Tikva), Pesici (Hajduk)
Plecări: Costache (CFR Cluj), Anton (Anzhi), Filip (Hajduk Split), Nascimento (Levski Sofia)


sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii