Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Remarcatul primei zile din cantonamentul lui Dinamo

[starttext]







Dinamoviștii au ajuns de ieri în Cipru, iar Vasile Miriuță deja i-a luat tare pe jucători și le-a transmis un mesaj clar.




"Lucrăm tare, nu vreau să aud discuții. Vorbim ce vreți voi, dar după antrenament", a fost mesajul antrenorului de la Dinamo.

Fotbaliștii au avut azi mai multe exerciții de posesie și jocuri școală. Între acestea au efectuat mai multe serii de sprinturi scurte.

Printre remarcații acestei zile a fost chiar Dan Nistor, revenit după perioada petrecută la CFR Cluj. Fotbalistul a fost printre cei mai implicați jucători, chiar s-a enervat la jocurile cu mingea, spre amuzamentul colegilor.

Mai mult, croatul Pesici se află într-o formă fizică foarte bună, în timp ce Monroy și Nascimento au ieșit cu gheață la picior.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii