Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Corespondență din Cipru » INTERVIU cu noul căpitan de la Dinamo: "Mă deranjează că vorbim de play-off și nu de podium"



[starttext]


FOTO: Cristi Preda




Steliano Filip, 23 de ani, cel mai vechi jucător din lotul lui Dinamo, va deveni din nou, după plecarea lui Paul Anton în Rusia, liderul din vestiarul "câinilor".




Din cantonamentul din Cipru, unde Dinamo a ajuns în această seară, Filip a acordat un interviu pentru GSP.ro, în care a vorbit despre ultimele  transferuri ale "câinilor", dar și despre incidentul în care a fost implicat cu un fan pe aeroportul "Henri Coandă".

- Stelu, ai avut un conflict cu un suporter pe aeroportul Otopeni. Ce s-a întâmplat?
- Eram în aeroport și un fan petrolist țipa la antrenorul nostru și la noi. Nu am zis nimic, dar a exagerat. Îl ironiza pe Mister încă de la intrarea în aeroport, când nimeni nu-i spunea nimic. Îi striga «Mitriță» și am considerat că sare calul, așa că i-am spus «Du-te și lasă-ne», moment în care, beat fiind, i s-a pus pata pe un alt om din staff-ul nostru, iar eu nu suport așa ceva. Era foarte beat și, din câte știu, i s-a anulat biletul. Accept orice rivalitate și chiar mă motivează, dar nu așa.

- Cum te simți în cantonamentul din Limassol?
- Suntem la început de pregătire, îmi doresc să fiu sănătos și să mă pregătesc cât mai bine.

"MĂ DERANJEAZĂ CĂ VORBIM DE PLAY-OFF ȘI NU DE PODIUM"
- Cum ți se par transferurile realizate de Dinamo până acum?
- Mă bucur că ne-am întărit destul de bine, zic eu. Sper să se integreze cât mai bine Monroy și Pesici. Noi i-am primit bine, pentru că așa facem mereu la Dinamo. La noi nu există străini și români. Iar Nistor e de-al casei, e prietenul nostru și ne bucurăm că s-a întors să ne dea o mână de ajutor și să intrăm în play-off, deși pe mine mă deranjează că trebuie să vorbim de play-off și nu de podium.

sursa: www.gsp.ro
FOTO: Cristi Preda
[endtext]

Comentarii