Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Cine este jucătorul din lotul lui Miriuţă care nu vrea să audă de banderola de căpitan: "Nu mă gândesc la ea"

[starttext]



EXCLUSIV | Cine este jucătorul din lotul lui Miriuţă care nu vrea să audă de banderola de căpitan: "Nu mă gândesc la ea"





Revenit la Dinamo după jumătate de sezon petrecut la CFR Cluj, Dan Nistor nu vrea să audă de banderola de căpitan, deşi Steliano Filip a "eliberat-o" în momentul plecării sale la Hajduk Split.





"Nu mă gândesc la banderolă, mai ales că am avut şi acel episod cu suporterii. Mă bucur pentru el, aştepta de foarte mult timp acest transfer. Eu clar nu mă gândesc la plecare, de-abia am venit de câteva zile.

Ar fi prea mult să mă gândesc la plecare. Vreau să intrăm în play-off şi atunci veţi vedea un alt Dinamo. Avem mare nevoie de suporteri, fără ei nu putem să facem nimic" - a spus Dan Nistor la Telekom Sport.

Pe 6 decembrie 2016, Dan Nistor a fost căpitanul lui Dinamo într-un meci pierdut cu 0-4 pe terenul celor de la Gaz Metan. Mijlocaşul şi-a băgat banderola în pantaloni, după ce aceasta îi căzuse de pe braţ, un gest care i-a scandalizat pe fanii dinamovişti la acea vreme.

sursa: www.telekomsport.ro
[endtext]

Comentarii