Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Transferul lui Torje a intrat în impas! Ce blochează revenirea mijlocașului la Dinamo

[starttext]





Revenirea lui Gabi Torje la Dinamo, sub formă de împrumut de la Ahmat Groznâi, a intrat în impas din cauza turcilor de la Karabukspor.




UPDATE 14:20
Contactat de GSP.RO, Cristea Opria, impresarul lui Torje a confirmat problemele legate de transferul lui Gabi Torje: "Da, sunt ceva probleme cu turcii, cu actele lui. Transferul nu se va realiza azi. Între Dinamo și Gabi totul este în regule, nu vor apărea dificultăți".


UPDATE 14:00
Dinamo și Ahmat au ajuns la un acord, iar Gabi Torje s-a înțeles cu șefii echipei din Ștefan cel Mare. Totuși, mutarea a intrat pentru moment în impas, iar transferul este blocat de turcii de la Karabukspor, echipă la care Torje a fost împrumutat în prima parte a sezonului.

Torje mai are de primit 500.000 de euro de la Karabuk, iar mijlocașul de 28 de ani are de ales: primește banii de la turci sau renunță la bani pentru a semna cu Dinamo.

sursa: www.gsp.ro
[endtext]

Comentarii